Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea poliţistului din Timiş

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), a declarat că situația dezastruoasă în care se află poliția duce la stfel de tragedii, cum e cea a poliţistului din Timiș, care a fost împușcat mortal de un urmărit internațional.

02 iun. 2019, 18:04
Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea poliţistului din Timiş

Dumitru Coarnă a declarat pentru stiripesurse.ro că a atras mereu atenția că lipsa fondurilor, a dotărilor, dar și a personalului, duce la astfel de tragedii.

Carmen Dan, prima reacţie despre poliţistul împuşcat în Timiş

„Eu am spus mereu că, având aceste lipsuri, suntem victime sigure. Fără veste antiglonț și pistoale Carpați din 1974 nu putem lupta cu infractorii”, a spus președintele SNPPC.

Traian Berbeceanu, mesaj dur pentru Carmen Dan după ce un poliţist a fost împuşcat mortal în misiune

„Ministrul Carmen Dan a spus, într-o emisiune TV că suntem colegi. Nu, ea e colegă cu Liviu Dragnea, ea nu-l înțelege decât pe el. Poate acum va înțelege că trebuie să plece. Îi cerem demisia!”, a mai declarat Dumitru Coarnă.

Poliţist din Timiş, MORT la datorie după ce a fost ÎMPUŞCAT. Autorităţile sunt în ALERTĂ. Prima reacţie a COLEGILOR

Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. Agresorul de numeşte Ionel Marcel Lepa şi este căutat pentru tâlhărie. Poliţistul împuşcat avea 43 de ani şi activa la Postul de Poliţie din Recaş. Medicii au constatat decesul bărbatului, după mai multe minute de resuscitare.