Dumitru Coarnă, unul dintre liderii sindicaliştilor din Poliţie, anunţă că are cancer

Publicat: Marţi, 08 August 2017 19:56 // Actualizat: Marţi, 08 August 2017 19:56 // Sursa: romaniatv.net

Dumitru Coarnă, unul dintre liderii sindicaliștilor din Poliție, spune că are cancer și că a fost operat în urmă cu trei ani. Situaţia delicată în care se află acesta a ieşit la iveală în contextul în care acesta s-a pensionat pe caz de boală, iar apoi s-a angajat din nou în sindicat.

„Eu am cancer. Am făcut chimioterapie, am fost operat la colon. Am fost în comă, am fost la zece zile de cimitir. Sunt pensionat medical, iar sindicatul este o instituţie privată. Eu am ajuns acolo în funcția de consilier juridic și oamenii au fost cei care m-au ales, eu am fost ales cu 80% din sufragii. Salariul meu actual de la sindicat este de 9000 de lei, votat de oameni.

Eu la sindicat când am intrat eram suspect de TBC pentru că am efectuat foarte multe percheziții în locurile astea insalubre. M-am forţat, m-am forţat, m-am forţat. Acum, eu sunt un pensionar operat de trei ani de zile de cancer. Am făcut chimioterapie. Oricând poate să facă metastază şi să mor. Nu am vrut să fac publică povestea, dar văd că o fac alţii și nu doresc la nimeni pensie ca a mea.

Eu lucrez din anul 1982, din 1987, în poliţie. În 2008, lucram la Poliţia Judeţeană Călăraşi. La un control de rutină, făceam examenul medical. Medicul nostru a avut ceva probleme cu mine la analize, nişte suspiciuni. Am fost internat. În 2009, a recidivat. Mi-a spus: bă, băiatule, dacă nu te potoleşti, mori! În 2009, când aveam 45 de ani, 27 de ani de muncă, dintre care 20 de ani în Poliţie, medicul mi-a zis: vrei să mori sau să trăieşti? Mi-au zis: băi, băiatule pe tine te legăm de scaun. Şi am fost pensionat cu invaliditate de gradul 3 ", a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H