Dumitru Dobrev şi-a dat demisia din USR

Dumitru Dobrev, vicepreședintele USR, şi-a dat demisia din partid, aducând acuzaţii la adresa conducerii, despre care afirmă că are înţelegeri cu PSD și ALDE în consiliile locale de la Sectorul 1 și Sectorul 4.

11 mai 2017, 13:25
Dumitru Dobrev şi-a dat demisia din USR

Dumitru Dobrev şi-a anunţat colegii de partid că demisionează printr-un mail, care a intrat în posesia Stiripesurse.ro.

„Dragi colegi,

Am decis aseară să-mi dau demisia din USR ca o formă de protest față de modul cum s-a votat în Biroul Naţional în două dosare disciplinare: Sorin Ioan Ceacar şi Antonio Andruşceac. Azi am trimis demisia mea Biroului Național.

Înțeleg că minciuna (inclusiv în declarația de interese), calomnia, insulta și amenințările, votul pro PSD-ALDE în CL4 nu sunt fapte suficient de grave pentru BN, iar mărturiile colegilor de la Sectoarele 1 şi 4 nu sunt de ajuns.

În acest…e condiții, eu nu mai am nimic de adăugat, dar nici nu mă mai pot uita în ochii colegilor mei de filială.

Mulţumesc tuturor colegilor din vechiul USB cu care am făcut primii paşi în lumea politicii şi care m-au susţinut la greu şi în special colegelor Roxana Wring şi Ana Ciceală, care mi-au dovedit aseară că femeile pot fi mai curajoase ca bărbații.

Dumitru Dobrev”, a scris avocatul în scrisoarea de demisie.

Dumitru Dobrev a fost ales consilier general al Capitalei, însă a demisionat din Consiliul General după ce a fost surprins votând cu cartela lui Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Un consilier general al lui Nicuşor Dan, prins votând „la două mâini”, şi-a dat demisia. Postul este vacantat de GMB