Dumitru Dragomir, achitat în dosarul în care era acuzat de luare de mită

Curtea de Apel a menţinut decizia din februarie 2011 a Tribunalului Bucureşti în dosarul în care Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu erau acuzaţi pentru luare, respectiv dare de mită.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 18:03
Dumitru Dragomir, achitat în dosarul în care era acuzat de luare de mită

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fiul acestuia, fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu şi un fost angajat al Ligii au fost achitaţi, de către Curtea de Apel Bucureşti, în procesul privind o tranzacţie imobiliară a LPF.

Decizia de miercuri, dată în procesul în care Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu au fost judecaţi pentru fapte de corupţie, poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care va hotărî definitiv în acest caz.

Curtea de Apel a menţinut decizia Tribunalului Bucureşti din februarie 2011, instanţa respingând apelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În 5 mai 2008, Dumitru Dragomir a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru luare de mită. Totodată, George-Gino Iorgulescu, fost preşedinte al FC Naţional şi fost membru în Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost deferit justiţiei pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.