Dumitru Dragomir: „Am avut coronavirus. A fost groaznic!”. Câţi oameni ar fi infectat fostul şef al LPF

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susţine că a fost infectat cu noul coronavirus încă de anul trecut, cu mult timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

13 apr. 2020, 12:44
Dumitru Dragomir: „Am avut coronavirus. A fost groaznic!”. Câţi oameni ar fi infectat fostul şef al LPF

Dumitru Dragomir, 73 de ani, a mărturisit că ar fi contractat virusul în Italia şi că, la rândul său, şi-ar fi infectat întreaga familie.

„Nu îmi este frică, pentru că l-am avut anul trecut. Foarte rău am fost anul trecut, am fost internat în spital şi sigur simptomele de coronavirus. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol”, a spus Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Marius Şumudică e convins că a fost infectat cu COVID-19. „Am avut simptomele de care zic epidemiologii”

„Am venit cu el de afară. Cred că tot din Italia. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, a mai precizat fostul şef al LPF, care a confirmat că a avut probleme la plămâni, febră, dureri în gât şi şi-a pierdut gustul.

Dumitru Dragomir se protejează acum pentru a evita o reinfectare: „Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin”.