Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Cum a murit fiul său: „Noaptea, în somn, i-a venit să vomite… O nenorocire!”

 Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, nu poate uita nici acum tragedia prin care a trecut acum foarte mulți ani. Fiul cel mare, Manuel Dragomir, a murit în somn, la doar 18 ani!

06 dec. 2021, 17:14
Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Cum a murit fiul său: „Noaptea, în somn, i-a venit să vomite… O nenorocire!”

Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Fostul președinte de la LPF a rememorat clipele groaznice din acele momente la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Cum a murit fiul său

„E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu! Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. – Bogdan Dragomir, celălalt fiu al lui Dumitru Dragomir) în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta”, a spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: „După moartea fiului meu m-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

„Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Ce banc i-a spus Mitică Dragomir lui Ceaușescu. Reacţia Elenei Ceauşescu i-a provocat fiori reci pe şira spinării: „A fost printre puţinele dăţi când mi-a fost frică. I-am spus nevestei: Gata, ne curăţă!”

Fostul șef de la LPF a dezvăluit că a vrut să se sinucidă după ce și-a pierdut copilul: „După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic”.