Dumitru Dragomir, în război total cu șeful FRF. „Pe Burleanu nu-l dă jos nici Biden! Poate doar Putin are șanse!” 

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a declarat că Răzvan Burleanu, şeful FRF, nu poate învins la viitoarele alegeri, deşi cele două mandate de până acum au fost mai degrabă ratate!

11 mart. 2022, 10:26
Dumitru Dragomir, în război total cu șeful FRF. „Pe Burleanu nu-l dă jos nici Biden! Poate doar Putin are șanse!” 
Dumitru Dragomir, în război total cu șeful FRF

Dumitru Dragomir, în război total cu șeful FRF. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal afirmă că Răzvan Burleanu va reuși și ca om politic, în cazul în care acesta se va îndrepta spre viitor spre un partid.

Dumitru Dragomir, în război total cu șeful FRF. „Pe Burleanu nu-l dă jos nici Biden. Poate doar Putin are șanse!”

Dumitru Dragomir a mai adăugat că nu e prea târziu pentru ca Răzvan Burleanu să se îndrepte și să facă o schimbare în fotbalul românesc. „Pe Burleanu nu-l dă jos nici Biden. Poate doar Putin are șanse, că îi e frică lui Burleanu și fuge. În rest, nu-l bate nimeni. Dă trei mingi unor echipe la copii… Ca viitor om politic eu vă spun că Burleanu va reuși. A învățat bine lecția politică. El este un tip răutăcios, dușmănos. Dacă se debarasează de aceste lucruri, ar putea face ceva pentru fotbalul românesc”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Dumitru Dragomir tremură din nou! Dosarul „drepturilor TV” a fost trimis la Parchet

Răzvan Burleanu a devenit preşedinte al FRF în 2014 şi a fost realses ân 2018. Sub conducerea sa, echipa națională a României de fotbal a obținut o singură calificare la un turneu final, Euro 2016, când selecţioner era Anghel Iordănescu.

Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. „Şi mi-au mai tăiat și 72 de milioane!”