Dumitru Dragomir: Mutu va veni la Dinamo când nu-şi va mai putea mişca picioarele

Preşedintele LPF nu crede că atacantul Cesenei va accepta să joace pe 300.000 de euro anual când poate câştiga trei milioane în străinătate.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 11:22
Dumitru Dragomir: Mutu va veni la Dinamo când nu-şi va mai putea mişca picioarele

Mutu când o să vină la Dinamo n-o să mai poată nici să-şi mişte picioarele. Cum să vină la Dinamo? Pe 300.000 de euro pe an? El ia peste trei milioane pe an oriunde în lume, ce să caute aici?„, a spus Dragomir comentând declaraţiile acţionarului Cristian Borcea, cel care afirmase zilele trecute că îl va transfera pe Adrian Mutu dacă Dinamo câştigă titlul în acest sezon.

Oficialul LPF a adăugat că Mutu greşeşte dacă acceptă un transfer în campionatul Braziliei deoarece acolo sunt „gagici focoase”, iar el nu poate să se abţină.

Dacă se duce în ţările arabe mai joacă cinci ani şi îşi ia o grămadă de bani. Dacă se duce în Brazilia greşeşte. Sunt gagici multe acolo, focoase, sunt tentanţii formidabile, iar el nu poate să se abţină. Mai bine la arabi, îi sparge pe arabi, le ia tot nisipul ăla şi cămilele„, a precizat Dumitru Dragomir.

La începutul acestei luni, directorul sportiv al clubului Vasco da Gama, Frank Assuncao, a afirmat că încearcă să îl convingă pe Adrian Mutu să joace în Brazilia începând din sezonul viitor. Atacantul echipei naţionale a României se află din iunie 2011 sub contract cu gruparea italiană Cesena, înţelegerea fiind valabilă până în vara anului 2013.