Dumitru Dragomir n-are milă de Irinel Columbeanu. E convins că fostul milionar își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

Dumitru Dragomir și-a spus părerea despre Irinel Columbeanu. Acesta nu are de gând să-l ajute în vreun fel și e convins că fostul milionar își merită soarta.

29 mart. 2024, 12:15
Dumitru Dragomir n-are milă de Irinel Columbeanu. E convins că fostul milionar își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”
Dumitru Dragomir a șters pe jos cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască din mila oamenilor, după ce odinioară era unul dintre cei mai controversați milionari din România. Acum a rămas doar cu o pensie care nu îi ajunge de pe o lună pe alta. Gigi Becali a refuzat să-i ofere ajutir, precizând că toată viața nu a făcut decât să cheltuiască pe femei, iar Dumitru Dragomir nu e departe de opinia acestuia.

Citește și: Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe. Care este povestea din spatele acestui sobrichet

Dumitru Dragomir nu are cuvinte de laudă față de Irinel Columbeanu. Acesta e de părere că femeile i-au mâncat averea și că ar fi trebuit să se preocupe mai mult de bătrânețea sa, dar și de ceea ce rămâne în urma lui.

Fostul președinte al LPF a dat de înțeles că nu îi e milă de fostul milionar și nici nu are de gând să-i întindă o mână de ajutor, așa cum face în fiecare lună cu oamenii care au fost săraci dintotdeauna.

„De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă niciodată. El era milionar, eu eram președinte la Ligă și încărcam roabe de beton. Căram cu muncitorii la vilele alea pe care le-am făcut. Iar el cheltuia banii cu gagici, cu fufe. Și atunci, dacă în viață nu te asiguri…

În viață trebuie să te asiguri și pentru după moarte. Să nu fii un coșmar pentru cei care rămân. (Mi-ar fi milă, n.red.) Pentru unul care a fost sărac și nu îi ajunge ceva… Eu îl ajut atunci. Îți spun, nu există lună de la Dumnezeu să nu ajut oameni. Nu cu sume ca Gigi (Becali, n. red.)…”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citește și: Irinel Columbeanu se teme că va muri cu un mare regret în suflet. Cel mai sărac fost milionar își strigă durerea din azil: „Nu știu când o voi mai vedea”

Gigi Becali, despre Irinel Columbeanu

Gigi Becali spune că îi pare rău pentru situația în care a ajuns astăzi Irinel Columbeanu, dar nu are de gând să-l ajute, fiind convins că femeile din viața lui, care au profitat de averea lui, îl pot ajuta.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui. Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. 

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe iahturi sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și iaht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r.- prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.