Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe. Care este povestea din spatele acestui sobrichet

Irinel Columbeanu era poreclit 'Ileana' în tinerețe. Prietenii i-au atribuit acest sobrichet în urmă cu mai mulți ani, iar povestea din spate este una amuzantă. Acum, fostul milionar locuiește într-un azil de bătrâni, după ce pierdut toată averea.

29 mart. 2024, 11:12
Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe. Care este povestea din spatele acestui sobrichet

Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe. Fostul om de afaceri a bifat numeroase aventuri în tinerețe, iar doamnele și domnișoarele, care au avut ocazia să îl cunoască mai bine, i-au atribuit porecla „Ileana”, fiind considerat un adevărat mascul alfa.

Citește și: În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari. S-au găsit inclusiv imagini deocheate din tinerețea fostului milionar

Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe

Lui Irinel i se spunea ‘Ileana’, de la maşina de cusut. E o vorbă: ‘Bat şi … „calc”… ca maşina de cusut’. Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, a dezvăluit Paul „PCR” Cornateanu.

„Ileana” nu este singura poreclă pe care a primit-o Irinel Columbeanu în tinerețe. El a fost numit și „Alcatel”, după ce în anul 1990 a devenit reprezentantul companiei Alcatel, dar a declarat că totul a fost o întâmplare.

Doi italieni, reprezentanți Alcatel, voiau să investească în telefonie la noi în țară, iar Irinel Columbeanu i-a întâlnit pe stradă, atunci când l-au rugat să îi ducă la aeroport cu mașina.

Mi-au explicat chestia cu centralele telefonice, faptul că România are un grad de penetrare a liniilor telefonice foarte mic, după care am făcut această societate comercială.

Încep acum să-mi aduc aminte. Tocmai pentru a participa la această aventură a lor, cot la cot cu ei. Mi s-a părut o idee extraordinară dezvoltarea telefoniei.”, declara Irinel Columbeanu.