Dumitru Dragomir nu este impresionat de drama prin care trece Irinel Columbeanu. „Nu mi-e milă de omul prost!”

Dumitru Dragomir a abordat recent subiectul sensibil al situației financiare a lui Irinel Columbeanu. Fără să-și ascundă opiniile, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că nu simte nicio milă față de fostul afacerist în această perioadă dificilă.

18 dec. 2023, 22:21
Dumitru Dragomir nu este impresionat de drama prin care trece Irinel Columbeanu. „Nu mi-e milă de omul prost!”
Dumitru Dragomir nu este impresionat de drama prin care trece Irinel Columbeanu. "Nu mi-e milă de omul prost!"

Dumitru Dragomir îl face praf pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani se confruntă acum cu dificultăți financiare semnificative, trăind din mila altora. Irinel Columbeanu se află într-o situație financiară precară, iar aceasta nu pare să îl impresioneze pe Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a făcut declarații tranșante, afirmând că nu simte milă față de „omul prost” și că rezervează compasiunea sa pentru cei cu adevărat sărăciți sau pentru cei care muncesc din greu. „Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

Citeşte şi: Ce spune Florin Dumitrescu despre noul juriu de la „Chefi la cuţite”. De ce a plecat, de fapt, de la Antena 1

Fostul şef al LPF a oferit o perspectivă asupra modului în care vedetele și personalitățile publice pot să cadă de pe culmile succesului financiar şi a menționat că viața este imprevizibilă și că, în timp ce unii se ridică, alții pot să cadă: „Asta e viața, așa a făcut-o Dumnezeu!”.

Dumitru Dragomir a mai dezvăluit că Irinel Columbeanu nu a deținut atât de mulți bani pe cât se credea, nici măcar în perioada de glorie. „Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi. El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a  mai spus Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Ce va face câștigătoarea Vocea României 2023 cu cei 100.000 de euro. Alexandra Căpitănescu: ”Aș vrea să plecăm”