Ce spune Florin Dumitrescu despre noul juriu de la „Chefi la cuţite”. De ce a plecat, de fapt, de la Antena 1

Florin Dumitrescu, fost jurat în emisiunea "Chefi la Cuțite", a împărtășit publicului opinia sa referitoare la noii jurați care l-au înlocuit, precum și sentimentele sale după plecarea de la Antena 1.

18 dec. 2023, 21:18
Ce spune Florin Dumitrescu despre noul juriu de la „Chefi la cuţite”. De ce a plecat, de fapt, de la Antena 1
Ce spune Florin Dumitrescu despre noul juriu de la "Chefi la cuţite". De ce a plecat, de fapt, de la Antena 1

Într-un interviu recent, Florin Dumitrescu, fost jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite”, a exprimat aprecierea sa pentru cei noi în postura de jurați în emisiunea culinară. Cei patru, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, au primit laude pentru aducerea unei energii proaspete și a unei dinamici revitalizante în show.

În ceea ce privește plecarea sa de la Antena 1, Florin Dumitrescu a dezvăluit că inițial a experimentat sentimente contradictorii. Cu toate acestea, el subliniază că în prezent, aceste sentimente au dispărut, iar decizia de a părăsi postul a fost înțeleasă și acceptată.

Citeşte: Reacția lui Scărlătescu, după ce Antena Group l-a dat în judecată pe el, dar și pe colegii săi, Bontea și Dumitrescu. ”Nu vreau să spun nimic, mai bine tac. Le doresc sănătate”

Florin Dumitrescu a împărtășit, de asemenea, planurile sale de viitor în lumea culinară. Bucătarul celebru nu se consideră doar un om de afaceri, ci dorește să aducă inovații în ghidarea în bucătărie. Își propune să contribuie la explorarea pasiunii pentru gătit în forme noi și captivante. „Eu nu sunt om de business. Mă refer la chestii care să ajute oamenii să își aplice pasiunea pentru gătit în mai multe forme. Primul pas l-a făcut Cătălin Scărlătescu cu a sa carte. E mai mult decât un PDF, dacă trebuie să îți faci cont, deja e mai mult de atât”, a declarat Florin Dumitrescu pentru Cancan.

Întrebat despre încheierea proiectului „Chefi la Cuțite,” Florin Dumitrescu a respins speculațiile privind motivele financiare, subliniind că decizia nu a fost legată de aspecte financiare, ci de alte considerente care nu au fost detaliate în interviu: „N-am ajuns cumva să închidem un ciclu de cerere și ofertă care n-avea nicio legătură cu partea financiară!”.

Citeşte şi: Bucătarul celebru care i-a făcut praf pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Sper ca cel care se ocupă de emisiunea asta să aleagă în sfârșit niște profesioniști, nu doar amatori!”

Despre relația sa cu cei patru jurați noi, Florin Dumitrescu a confirmat că îi cunoaște, dar a evitat să ofere prea multe detalii despre eventualele discuții sau întâlniri cu aceștia. „Da, normal (n.r. – se știe cu noiii jurați). Cu doi dintre ei am filmat atâta… Nu cred că e cazul să ajungem într-o fază din asta. Oamenii au avut ocazia, de foarte multe ori, să demonstreze pe TV că sunt niște oameni mișto și trebuia să confirm eu ceva? De ce eu?”, a mai spus Florin Dumitrescu.