Dumitru Dragomir: Nu l-am numit „coardă” pe Avram

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a negat, marţi, că l-ar fi numit "coardă" pe fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, după ce în presă a fost publicată stenograma şedinţei Comitetului Executiv al FRF, în cadrul căreia Mircea Sandu vorbea despre posibilitatea unui nou mandat al şefului arbitrilor.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 18:18
Dumitru Dragomir: Nu l-am numit „coardă” pe Avram

„Dacă era Vasile Avram de faţă, nu cred că am zis-o”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

Fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, a fost prezent la şedinţa din 20 iulie a Comitetului Executiv în cadrul căreia Universitatea Craiova a fost dezafiliată.

Dumitru Dragomir consideră că stenograma şedinţei în urma căreia Universitatea Craiova a fost exclusă dintre membrii FRF este reală doar parţial. „Cred că o parte din stenogramă e reală, dar mai sunt şi prostioare, glumiţe. Mircea Sandu nu a spus «regulat», pentru că mi-aş fi amintit”, a explicat Dragomir.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a numit „coardă” pe fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din iulie 2011, când şeful FRF, Mircea Sandu, a vorbit despre posibilitatea unui nou mandat al acestuia în fruntea arbitrajului.

Conform stenogramei şedinţei Comitetului Executiv al FRF din iulie 2011, în care s-a decis excluderea grupării Universitatea Craiova, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că îi va propune preşedintelui CCA de atunci, Vasile Avram, încă un mandat la conducerea arbitrilor: „I-am spus lui Vasile să ia un arbitru activ care să îmbunătăţească relaţia dintre comisie şi arbitri. Bun. Se familiarizează cu activitatea comisiei. Asta nu înseamnă că Vasile îşi încheie mandatul, sper, odată cu mine, şi dacă vom mai candida şi vom merge mai departe, probabil că, dacă îşi face treaba bine, o să-i propun încă un mandat”.

„Dacă persistă să fie aşa de coardă, da”, l-a aprobat Dragomir pe Sandu.

Mai multe site-uri au prezentat, marţi, stenograma şedinţei Comitetului Executiv din iulie 2011, în care a fost exclusă Universitatea Craiova, în cadrul discuţiilor preşedintele FRF, Mircea Sandu, cerând dezafilierea grupării oltene şi spunând că l-a „regulat” pe oficialul FC Timişoara, Marian Iancu.