Dumitru Dragomir, REVENIRE-BOMBĂ în FOTBAL. Fostul boss al LPF negociază preluarea unei echipe din BUCUREŞTI

Dumitru Dragomir, 73 de ani, fostul președintele al LPF, a negocat preluarea grupării Daco-Getica București de la Ilie Ciuclea.

02 iul. 2019, 05:00
Dumitru Dragomir, REVENIRE-BOMBĂ în FOTBAL. Fostul boss al LPF negociază preluarea unei echipe din BUCUREŞTI

Daco-Getica, echipă antrenată de Marius Baciu, s-a salvat de la retrogradarea în Liga 3. Ilie Ciuclea, patronul echipei, e tentat să vândă echipa, iar unul dintre cei cu care a discutat este Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF. Prețul de vânzare este cuprins între 500.000 și 1.000.000 de euro, scrie Libertatea.

„Mă întâlnesc des cu Ilie Ciuclea, îmi este ca un frate. Am vorbit despre club în general și despre centrul de copii și juniori, în special, nu despre posibilitatea de a prelua eu echipa. Sfaturi voi da tot timpul oamenilor din fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir.

Victor Ponta recunoaşte că s-a implicat în debarcarea lui Dumitru Dragomir de la LPF. „Era o ruşine pentru sportul românesc!”

Ilie Ciuclea, 75 de ani, alias „Regele gunoaielor”, este cunoscut ca un naționalist convins, care nu s-a ferit niciodată să-și expună public propriile idei. La meciurile echipe de pe teren propriu se intonează de fiecare dată Imnul României.