Dumitru Dragomir s-a certat cu Anamaria Prodan. Ce i-a transmis fostul şef al LPF: „I-am zis direct în faţă”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că nu mai este în relaţii bune cu Anamaria Prodan după ce a refuzat să, participe la podcast-ul realizat de impresară. Fostul şef al LPF are un contract exclusiv cu Fanatik şi firma de pariuri Maxbet, realizînd o emisiune pe YouTube, "Max Profeţiile lui Mitică".

29 nov. 2023, 15:50
Dumitru Dragomir s-a certat cu Anamaria Prodan. Ce i-a transmis fostul şef al LPF: „I-am zis direct în faţă”
Dumitru Dragomir s-a certat cu Anamaria Prodan. Ce i-a transmis fostul şef al LPF: "I-am zis direct în faţă"

Dumitru Dragomir s-a certat cu Anamaria Prodan. „Cred că ea s-a supărat puțin pe mine. Ea m-a chemat la emisiunea pe care o are. Dar eu i-am spus că nu pot să mă duc la emisiunea ei deoarece am un contract cu o firmă de pariuri”, a dezvăluit Dumitru Dragomir. „Nu ne-am certat, dar am avut discuția asta. I-am spus direct că nu pot să onorez invitația ei. Adevărul e că astfel de discuții nu convin nimănui”, a mai spus fostul şef al LPF.

„Ea e cu gura mare, nu v-ați certat puțin? Nu a deranjat-o”, l-a mai întrebat Horia Ivanovici pe Dumitru Dragomir, care a răspuns: „Nu, nu ne-am certat. Eu o apreciez oricum pe ea. I-am explicat!”.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. Impresara a dezvăluit tot: „Acum nu mai află nimeni”

Întrebat dacă s-au aprins spiritele mai tare între el și celebra impresară, Dumitru Dragomir a spus: „Cu mine și dacă te cerți, nu rămânem supărați. Eu i-am spus ei că după ce termin campionatul și nu mai am emisiuni legate de contractul meu, mai vorbim”.

„Ea nu a fost cu gura mare și nu s-a supărat. Mi-a spus inclusiv că a vorbit cu tine și ți-a cerut voie, dar nu discutăm asta acum!”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”