Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi Becali şi Nuțu Cămătaru. Sunt bani mulţi în joc!

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut dezvăluiri despre relația dintre Gigi Becali (63 de ani) și Nuțu Cămătaru (57 de ani).

26 nov. 2021, 16:13
Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi Becali şi Nuțu Cămătaru. Sunt bani mulţi în joc!

Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi Becali şi Nuțu Cămătaru. Fostul președinte al LPF susține că, deși patronul celor de la FCSB a declarat în repetate rândură că nu îl cunoaște pe Nuțu Cămătaru, cei doi au fost foarte apropiați în urmă cu aproximativ 30 de ani.

Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi Becali şi Nuțu Cămătaru

Se pare că Nuțu Cămătaru l-a împrumutat cu bani multe ori de bani pe Gigi Becali, până ca acesta să devină unul dintre cei mai bogați români. Aspecte ale prieteniei celor doi sunt cuprinse și-n cartea scrisă de Codin Maticiuc, care ilustrează viața lui Nuțu Cămătaru, intitulată „Dresor de lei și de fraieri”.

Codin Maticiuc a scris o carte despre viaţa lui Nuţu Cămătaru: „Am primit acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi”

„Eu am o impresie foarte bună cu Nuțu Cămătaru. Îl cunosc! E adevărat ce spune Nuțu. Câți bani i-a dat Nuțu Cămătaru împrumut lui Gigi Becali… Să am eu atâția bani în buzunar acum. I-a returnat Gigi Becali acei bani. Ești interlop dacă te descurci bine? Eu l-am cunoscut și am o impresie foarte bună despre Nuțu Cămătaru. Nu am luat niciodată bani împrumut de la el și e om serios”, a spus fostul şef al LPF pentru ProSport.

Nuţu Cămătaru putea să preia Steaua, dar a refuzat în favoarea lui Gigi Becali

„El s-a supărat că Gigi a spus că nu îl cunoaște, s-a supărat… Gigi nu a vrut ca numele lui să fie asociat cu cel al lui Nuțu Cămătaru. Gigi face multe lucruri bune, dar câteodată… Să îl bată Corsicanu pe Gigi? Eu mă îndoiesc de asta, dar dacă scrie în carte… Eu nu discut despre ceea ce nu știu. Eu știu că Nuțu era amic cu Gigi Becali”, a mai adăugat Dumitru Dragomir.