Dumitru Dragomir ştie ce primar va avea Capitala. Vezi predicţiile Oracolului de la Bălceşti

Dumitru Dragomir, supranumit Oracolul din Bălceşti, a prezis, în exclusivitate pentru România TV, scorul alegerilor pentru primăria Capitalei şi cele de sectoare.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 20:35
Dumitru Dragomir ştie ce primar va avea Capitala. Vezi predicţiile Oracolului de la Bălceşti

Preşedintele LPF este sigur că atât edilul general Sorin Oprescu, cât şi cei de sector vor rămâne în funcţii şi după scrutinul din 10 iunie. Dragomir este sigur că aceştia vor câştiga un nou mandat cu mai mult de jumătate din voturile alegătorilor.

Mitică Dragomir a spus la România TV că este convins că niciun contracandidat nu va avea forţa să-l învingă pe Sorin Oprescu. „După părerea mea, nu-l bate nimeni pe Oprescu. Are şi şarm, dar este gospodar. Înainte s-a ocupat de spital a ştiut ce înseamnă să conduci oameni. La Capitală, Oprescu  ia peste 62 la sută„.

Şi primarii de sectoare vor câştiga câte un nou mandat, cu scoruri foarte mari. „Nu-l bate nimeni pe Piedone, ia peste 70 la sută. Onţanu este ca şi ceilalţi, deja primar, ia peste 65%. Nici la sectorul 3 nu-l bate nimeni pe Negoiţă. Vanghelie este un om politic extraordinar. Detaşat ia şi ăsta primaria, cu peste 65 la sută. La sectorul 6, Poteraş, actualul primar? Şi ăsta tot peste 60 la sută„.

Deşi este faimos pentru predicţiile sale, Dumitru Dragomir nu ştie încă cine va fi următorul preşedinte al României. El oscilează între Crin Antonescu şi Mihai Răzvan Ungureanu.