Dumitru Dragomir va folosi un vaccin antiCOVID-19 neomologat de UE. „Am comandat din Rusia!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a declarat că este gata să se vaccineze antiCOVID-19, dar se pare că acesta va folosi un vaccin care nu este omologat.

RomaniaTV.net
04 ian. 2021, 16:27
Dumitru Dragomir va folosi un vaccin antiCOVID-19 neomologat de UE. „Am comandat din Rusia!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre pandemia de coronavirus și despre campania de vaccinare antiCOVID-19 care a început în toată lumea. Fostul oficial LPF spune că a comandat un vaccin din Rusia, în timp în Uniunea Europeană doar vaccinul companiei Pfizer este aprobat momentan.

Dumitru Dragomir, vaccin antiCOVID-19 din Rusia

„În ianurie mă vaccinez. Îmi cumpăr eu vaccinul, dacă nu… Am comandat în Rusia să vină 10 vaccinuri. Nu am nicio reţinere! Doar nu sunt nebuni ăştia să omoare milioane de oameni pe care îi vaccinează. Eşti nebun să nu asculţi de specialişti! De cine să asculţi dacă nu de specialişti?”, a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Dumitru Dragomir, ajutat de Gigi Becali cu medicamente pentru COVID-19

Dumiotru Dragomir a dezvăluit și că Gigi Becali i-a trimis medicamente pentru coronavirus prin Ionuț Luțu, pentru a-i ajuta pe apropiații care au contactat virusul.

Medicamentele anti-Covid promise de Gigi Becali au fost blocate în vamă, de ruşi. Patronul FCSB riscă să piardă 300.000 euro

„I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu la ora 02:00 cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost cu COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12 pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti”, a mai spus Dumitru Dragomir.