Dumitru Dragomir, ATAC VIOLENT la adresa LPF

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, critică sistemul cu play-off şi play-out, în special faptul că, după sezonul normal, punctele se vor înjumătăţi.

01 oct. 2015, 07:23
Dumitru Dragomir, ATAC VIOLENT la adresa LPF

Dumitru Dragomir spune că dacă vrem să ne batem cu marile forţe ale fotbalului, trebuie să preluăm modelele din ţările respective.

„Suntem singura ţară din lume unde echipele fac un număr de puncte şi apoi se înjumătăţesc pentru play-off şi play-out. Aţi mai auzit aşa ceva?! Oameni nebuni, băi, frate! Dacă era bun sistemul ăsta, de ce nu au făcut englezii, nemţii, spaniolii, italienii și francezii?! Ce, noi nu avem echipe cum au ăştia?! Păi, cum să ne punem cu ei şi să jucăm cu ei la Campionatul European? În stilul ăsta, nu avem nicio şansă!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Ring.

Dumitru Dragomir mai adaugă că nu este normal ca echipele care joacă în play-off să aibă mai multe meciuri decât cele care evoluează în play-out: „O parte a echipelor are meciuri mai multe, celelalte au meciuri mai puţine… Nici n-am auzit de aşa ceva până acum. Au spus că au luat modelul din Belgia şi Elveţia, dar acolo sunt cu totul alte sisteme de desfăşurare a campionatelor. Sistemul nostru e nebun, făcut de nişte oameni nebuni!”.