Dumitru Sechelariu îl reclamă pe Gigi Becali la DNA

Fostul stelist Eugen Baciu revine în centrul atenţiei în fotbalul intern. Din păcate nu pentru rezultate notabile, ci este "mărul discordiei" dintre Dumitru Sechelariu şi Gigi Becali.

RomaniaTV.net
16 nov. 2011, 13:36
Dumitru Sechelariu îl reclamă pe Gigi Becali la DNA

Preşedintele FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, spune că îl va reclama pe Gigi Becali la DNA în cazul neachitării clauzelor contractuale din transferul lui Eugen Baciu.

Sechelariu susţine că latifundiarul din Pipera a influenţat deciziile Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal în cazul Baciu şi este hotărât să depună o sesizare la DNA indiferent de hotărârea Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

„În cazul Baciu, Becali a plătit 100.000 de euro şi la folosit şapte ani de zile. A avut posibilitatea să-l vândă în această perioadă, iar la terminarea contractului trebuia să ne dea 400.000, pentru că jucătorul valora 500.000 în momentul tranzacţiei. Au trecut 7 ani şi trebuia să ne luăm banii pentru că există o clauză în contract. Noi am respectat toate clauzele contractuale. După decizia TAS ne vom adresa procurorilor DNA. S-a întâmplat ceva la Comisii, deci este un act de corupţie. Ceva e putred şi noi l-am atenţionat deja pe Mircea Sandu.”, a declarat Dumitru Sechelariu la Sport.ro.