Dupa 5 LUNI, Uranus iese din retrograd. 22 ianuarie 2023. Ce schimbări ne așteaptă, în funcție de zodie!

Acum că Uranus merge din nou direct din 22 ianuarie 2023, ne eliberează de nevoia de a menține lucrurile stabile.

22 ian. 2023, 11:55
Dupa 5 LUNI, Uranus iese din retrograd. 22 ianuarie 2023. Ce schimbări ne așteaptă, în funcție de zodie!

Uranus a fost retrograd în Taur în ultimele cinci luni, începând cu 24 august 2022. Iar energiile ne-au îndemnat să căutăm stabilitate și să tânjim după lucrurile pe care le prețuim împotriva potențialelor furtuni, deoarece această planetă părea să se miște înapoi.

Acum că Uranus merge din nou direct din 22 ianuarie 2023, ne eliberează de nevoia de a menține lucrurile stabile și ne permite să acceptăm schimbările inevitabile. Cu Uranus în Taur, o mare parte din această schimbare poate fi legată de finanțe sau de securitatea emoțională.

După ce ai intrat în interior și ai înțeles că atitudinea ta față de aceste lucruri când Uranus era retrograd, acum ar trebui să fii bine plasat pentru a face față unei mici schimbări a situației tale. Este un moment în care schimbarea este cu siguranță în bine.

HOROSCOP CHINEZESC 2023: Care este cea mai norocoasă zodie în Anul Iepurelui. Previziuni astrologice

BERBEC
Așteaptă-te la o schimbare în situația ta financiară. Nu este neapărat o veste proastă. S-ar putea să începi să câștigi mai mult. Dar cu un venit mai mare vine și mai multă responsabilitate de a-l cheltui cu înțelepciune. Indiferent dacă finanțele tale cresc sau se micșorează, dragă Berbec, nu ignora sfaturile bune!

TAUR
E timpul pentru o schimbare de look,  dragă Taur? Ești îndemnat să accepți o schimbare în modul în care te prezenți lumii. Așa că ai putea la fel de bine să faci o schimbare fizică sau poate a stilului. Schimbarea modului în care arăți îți poate schimba și ceea ce simți, poate în mod radical.

Citeşte şi: Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

GEMENI
Creșterea spirituală este în plan, dar poate fi neliniștitoare sau chiar șocantă la început, dragăGemeni. Rămâi deschis la minte și încearcă să accepți schimbările pe care le simți. Meditația ghidată poate ajuta. La fel cum ar fi alăturarea unui grup de oameni cu gânduri asemănătoare. Înconjoară-te de astfel de persoane, cu care să poți discuta despre experiențele tale spirituale. Așa înveți.

RAC
Schimbarea apare în grupul tău social sau în prieteniile tale, ceea ce poate fi șocant la început. Cu toate acestea, dragă Rac, o reducere a cerculuicunoștințelor tale va dezvălui cine este cu adevărat de partea ta. Ceea ce este o informație valoroasă de aflat. Ignoră popularitatea pe rețelele sociale. Concentrează- pe interacțiuni reale, față în față.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.