Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea Lunii Noi în Vărsător, aspect care va influenţa puternic zodiile nu doar în ziua în care se produce (21 ianuarie), ci şi pe parcursul următoarelor trei-patru zile.

20 ian. 2023, 16:48
Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Atunci când Luna traversează acest semn zodiacal, stimulează în mintea noastră zone noi de gândire și percepție și poate face să apară la suprafață idei, soluții, abordări inedite. Luna în Vărsător aduce mereu o viziune proaspătă, dacă permitem.

Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023 BERBEC

Relațiile de prietenie pot sta sub semnul schimbărilor, al înnoirilor și al transformărilor provocate de faza Lunii Noi în Vărsător, care, pe 21 ianuarie, se va afla în opoziție cu Luna Neagră din Leu, ceea ce nu va fi de bun augur pentru comunicarea armonioasă cu apropiații lor.

Pot avea loc și întâlniri care să le facă plăcere Berbecilor, prin provocarea la care îi va supune dialogul cu persoanele speciale, dar se pot petrece și alterări ale bunelor sentimente de odinioară.

Citeste si Ritual de Luna nouă în Vărsător. Cum să profiți de energia primei Luni noi a anului, din 21 ianurie 2023

Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023 TAUR

Luna Nouă în Vărsător, în opoziție cu Luna Neagră din Leu, va atrage riscul de a se confrunta cu situații neprevăzute, deloc confortabile, care pot afecta imaginea sau credibilitatea nativului dacă acesta nu va fi atent, vigilent și capabil să le evite diplomatic sau să le contracareze inteligent.

Pe 27 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 februarie, va străbate sectorul relațiilor cu apropiații nativilor, dându-le celor din urmă șansa de a beneficia de ajutorul și de susținerea morală sau materială a prietenilor.

Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023 GEMENI

Un eveniment patronat de faza Lunii Noi în Vărsător, din 21 ianuarie, le va zdruncina nativilor unele convingeri și va pune în criză argumentele unor atașamente și atitudini din viața lor profesională.

Faptul că această Lună Nouă se va afla în opoziție cu Luna Neagră în Leu sugerează și un conflict verbal sau o greșeală de exprimare, de formulare, de conținut sau de intenție care i s-ar putea reproșa, destul de brutal, nativului ori care ar putea atrage o eventuală sancționare a acestuia (amendă).

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Top 3 cele mai manipulatoare zodii! Nimic nu le stă în cale pentru a obține ceea ce vor