După Bianca Drăguşanu, o altă vedetă rupe tăcerea. A fost agresată: „Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale”

După Bianca Drăguşanu, o altă vedetă rupe tăcerea. Cântăreaţa a fost agresată atât fizic, cât şi verbal de iubitul ei la acea vreme. Este vorba despre Alexandra Stan, care vorbeşte despre episoadele în care a fost bătută de Marcel Prodan.

11 feb. 2021, 18:34
După Bianca Drăguşanu, o altă vedetă rupe tăcerea. A fost agresată: „Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale”
Alexandra Stan, bătută de iubit

După Bianca Drăguşanu, o altă vedetă rupe tăcerea. Alexandra Stan este una dintre vedetele care a recunoscut că a fost agresată de iubit. Vedeta mărturiseşte că au fost nişte momente foarte grele, însă, a reuşit să îl ierte pe agresor, Marcel Prodan.

Citeşte şi: Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”

După Bianca Drăguşanu, o altă vedetă rupe tăcerea

După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație.

Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…„, a declarat Alexandra Stan pentru Viva.ro.

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

În topul listei celor mai bine plătite vedete se află Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Se pare că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană, potrivit Click.ro.

“Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Următoarea pe listă este Alexandra Stan (31 de ani). Cântăreaţa şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână. La vedetele masculine, pe următoarele locuri sunt Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Zanidache, protejatul lui Alex Velea, şi-a negociat şi el contractul însă nu a obţinut foarte mult el fiind încă la început de carieră.


loading...