Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”

Scandal între Faimoşii de la Survivor, după reacţiile acide pe care le-au avut la consiliul de eliminare. Jador este de această dată în centrul atenţiei ş s-a arătat extrem de deranjat de colegii lui, mai ales de Culiţă, pe care îl credea un trădător.

08 feb. 2021, 17:42
Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”
Scandal între Faimoşii de la Survivor

Scandal între Faimoşii de la Survivor. „În ultimul timp, majoritatea oamenilor din echipă îmi scot mie defectele în evidență. Știți ce a spus Iisus Hristos? Să arunce cu piatra cei fără de păcat. Care din ei e fără de păcat? Zanni fură și vorbește mai urât decât toți dintre noi. Zanni e un om fără inimă bună, nu are inimă bună.

Alexandra Stan este șerpoaică, dacă îți este bine e cu tine, dacă nu e cu celălalt. Nemeș nu-și asumă niciodată dacă pierde sau câștigă tot cu nasul pe sus e. E un om încrezut. Culiță credeam că e fratele meu. Culiță e un trădător, pentru mine e un trădător. Simona, niciun bărbat nu vorbește mai urât cum vorbește Simona‘, spune cântărețul.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

Jador consideră că este atacat pentru că este un concurent bun și vor ca aceștia să-l înlăture din competiție. „De ce toată lumea dă în mine dacă toată lumea are defecte? Le-aș putea crea o imagine în ultimul hal. Cei care vor da în oameni buni și vor încerca să scoată din echipă oamenii buni, să fie siguri că vor câștiga premiul, vor pleca rând pe rând acasă și rămân eu aici‘, a mai declarat Jador, potrivit Kanal D.

Scandal între Faimoşii de la Survivor

Lucrurile sunt din ce în ce mai tensionate în tabăra Faimoşilor. Concurenţii sunt enervaţi la culme de atitudinea Alexandrei Stan şi izbucnesc. Alexandra Stan nu dă randament pe trasee şi nu aduce puncte echipei. Colegii ei au ajuns la limita răbdării şi iau atitudine.

Artista este unul dintre puţinii concurenţi din echipa Faimoşilor care nu aduce puncte echipei, dar mai ales care nu duce traseul la bun sfârşit. Artista a refuzat de mai multe ori să intre pe trasee, însă în ediţia de joi, 28 ianuarie, colegii ei de echipă ajung la limita răbdării şi dau cărţile pe faţă.

Zannidache s-a săturat de atitudinea Alexandrei Stan: „Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aicia…vorbeşti mult, esti isterică d-aia”.

Culiţă Sterp este de aceeaşi părere cu Zannidache: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa…în special Alexandra m-a blocat”, scrie Kanal D.


loading...