După Cătălin Tolontan, potopul: Costin Ştucan a plecat şi el de la GSP. A anunţat deja unde va merge

Costin Ştucan, ziarist sportiv care şi-a început cariera la Sportul Românesc, în echipa construită de Ovidiu Ioaniţoaia şi de Cătălin Tolontan, a decis să plece de la GSP, urmând exemplul altor nume importante ale respectivei publicaţii.

11 dec. 2023, 14:00
După Cătălin Tolontan, potopul: Costin Ştucan a plecat şi el de la GSP. A anunţat deja unde va merge
După Cătălin Tolontan, potopol: Costin Ştucan a plecat şi el de la GSP. A anunţat deja unde va merge

Oamenii lui Cătălin Tolontan părăsesc pe rând corabia GSP: a plecat şi Costin Ştucan. Potrivit informaţiilor Pagina de Media, jurnalistul l-a anunţat pe Predrag Mihailovic, noul şef al publicaţiei după demiterea lui Cătălin Tolontan, că pleacă de la GSP.

Costin Ştucan a intrat în presă în 1995, în echipa de la Sportul Românesc construită de Ovidiu Ioaniţoaia şi de Cătălin Tolontan. A fost câţiva ani redactor-şef al ProSport. În 2016, şi-a dat demisia de la ProSport şi a venit ca reporter special la Gazeta Sporturilor. În ultima perioadă, realiza producţiile video GSP Live şi modera o emisiune la Prima Sport.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan, un nou atac la Ringier: „O companie orbită de dispreţ”. Acuze directe la adresa lui Michael Ringier

Costin Ştucan trece de la Gazeta Sporturilor la iamsport, publicaţia online condusă de un fost coleg de la GSP, Victor Vrînceanu. În echipa IamSport au intrat recent, veniţi de la GSP, şi Vlad Nedelea şi Adrian Florea. De asemenea, în ultima perioadă, de la GSP a mai plecat Remus Răureanu, la Fanatik, iar Cătălin Ţepelin şi Dan Udrea au fost concediaţi.

„Da, mi-am dat demisia azi de la Gazeta. Le doresc baftă foştilor mei colegi şi, mai important, le doresc să gestioneze cât mai bine perioada asta extrem de încărcată de emoţii negative. Până la urmă, nicio chestiune profesională nu e mai presus de viaţa cuiva. Voi merge la iamsport. E un proiect care mă motivează din punct de vedere profesional. Am lucrat cu oamenii de acolo, îi cunosc foarte bine îi cred că putem face o treabă excelentă împreună”, a declarat Costin Ştucan.