După ce a crezut că și-a îngropat trecutul, Ana Morodan ajunge din nou în fața judecătorilor. „Contesa digitală”, citată într-un dosar din cauza unui accident rutier

Un eveniment rutier comis de Ana Morodan în urmă cu trei ani este motiv de scandal între două companii. „Contesa digitală” ar putea plăti pagubele, întrucât firma la care avea poliță RCA a intrat în faliment.

30 ian. 2024, 15:31
După ce a crezut că și-a îngropat trecutul, Ana Morodan ajunge din nou în fața judecătorilor. „Contesa digitală”, citată într-un dosar din cauza unui accident rutier
Ana Morodan, „Contesa accidentală”, din nou în fața judecătorilor, din cauza unui accident rutier

Ana Morodan este citată, pe 24 aprilie 2024, în calitate de intervenient, într-un proces în care o companie încearcă să recupereze aproape 20.000 de lei, după ce societatea la care vedeta avea poliță RCA a refuzat să plătească despăgubirile, apoi a intrat în faliment.

Potrivit legii, intervenientul forțat în cazul unui accident rutier este persoana răspunzătoare de producerea acestuia, iar în situația în care solicitarea despăgubirilor de la asigurătorul RCA se face în instanță, procesul se judecă cu citarea obligatorie a acestuia.

Citește și: Ana Morodan, ședință foto în cimitir! ”Am venit să îmi îngrop trecutul”. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Sunteți un pic cam sinistră, dragă doamnă”

„Asigurătorul poate solicita recuperarea sumelor plătite având titlu de despăgubiri de la persoana răspunzătoare de producerea accidentului, doar în anumite cazuri: accidentul a fost produs cu intenție; accidentul a fost produs din cauza conducerii sub influența alcoolului sau a unor substanțe stupefiante; accidentul a fost produs de o persoană care nu deținea un permis de conducere; accidentul a fost produs când autorul infracțiunii săvârșite cu intenție încearcă să se sustragă de la urmărire; persoana răspunzătoare de producerea pagubei a condus autovehiculul fără consimțământul asiguratului”, prevede legea.

 

În urmă cu aproape un an, Ana Morodan a comis un alt accident, pentru care a fost comdamnată, fiindcă avea permisul suspendat și s-ar fi aflat sub influența alcoolului sau a drogurilor.

„Condamnă pe inculpata Morodan Ana-Maria la pedeapsa închisorii de 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice (faptă din 28.03.2023). Condamnă pe aceeaşi inculpată MORODAN ANA-MARIA la pedeapsa închisorii de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (faptă din 28.03.2023). Condamnă pe MORODAN ANA-MARIA la pedeapsa închisorii de 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (faptă din 28.03.2023). Contopeşte pedepsele anterior aplicate pentru infracţiuni concurente şi aplică pedeapsa de 10 luni închisoare, pe care o sporeşte cu 5 luni şi 10 zile (1/3 din 16 luni), în final aplicând inculpatei pedeapsa principală rezultantă de 1 an 3 luni şi 10 zile închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a pedepsei aplicate, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”, a decis instanța, care a obligat-o pe vedetă și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Citește și: Ana Morodan, trimisă în judecată pentru conducere sub influenţa drogurilor şi cu permisul suspendat. Procurori: Avea responsabilitatea să-şi administreze tratamentul în doza recomandată de psihiatru

Ana Morodan, campioană la „mașinuțe bușitoare”

În 2022, vedeta a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia mașina sa a fost grav avariată. Vedeta se afla la volanul mașinii și a încercat să schimbe banda, dar nu a apreciat corect distanța față de camionul care se afla în față, iar colțul din partea stângă a acestuia a fost lovit și a agățat aripa dreaptă a mașinii.

„Tuturor celor care faceți accidente, să nu vă panicați prea tare, este doar tablă. Grav era să-mi fi pierdut un inel cu diamante, că atunci muream”, spunea Ana Morodan, la acea vreme, potrivit spynews.ro.

Tot în 2022, dar cu câteva luni înainte de evenimentul cu camionul, vedeta a mai fost implicată într-un accident rutier. Aceasta a intrat cu bolidul de lux într-o mașină de gunoi care era staționată pe partea dreaptă a străzii.