După ce a fost eliberat, Dani Mocanu poate ajunge din nou în fața gratiilor. Manelistul nu se ține departe de probleme

Dani Mocanu este pasibil din nou de pușcărie, după ce abia fusese eliberat din arestul la domiciliu. Manelistul are iar probleme cu legea, însă magistrații i-au dat câștig de cauză.

08 ian. 2024, 15:51
După ce a fost eliberat, Dani Mocanu poate ajunge din nou în fața gratiilor. Manelistul nu se ține departe de probleme
După ce a fost eliberat, Dani Mocanu poate ajunge din nou în fața gratiilor. Manelistul nu se ține departe de probleme

În luna august 2022, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu pentru mai bine de un an, după ce, împreună cu fratele său Nando și alți indivizi, au bătut cu bestialitate un bărbat până când acesta a ajuns la spital cu fractură de craniu. În luna octombrie 2023, magistrații au decis ridicarea arestului la domiciliu și înlocuirea acestuia cu cea a controlului judiciar. Chiar și în aceste condiții, la finalul anului a fost la un pas de a ajunge iar în spatele gratiilor.

Citește și: Marele secret al lui Dani Mocanu, dezvăluit de o verişoară misterioasă. „Copilăria noastră… Hmm!”

Dani Mocanu poate ajunge din nou în fața gratiilor

Dani Mocanu a petrecut mai bine de un an în arest la domiciliu iar reecent, magistrații au decis menținerea măsurii preventive a controlului judiciar. Totodată, magistrații au respins cererea IPJ Argeș – Serviciul Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare prin care se cere schimbarea măsurii controlului judiciar cu o măsură preventivă mai dură, adică să fie trimis din nou în arest.

În aceste condiții, magistrații au ridicarea arestului la domiciliu și înlocuirea acestuia cu cea a controlului judiciar, iar Dani Mocanu a scăpat de arest, însă are de respectat o serie de reguli pentru măsura controlului judiciar: nu are voie să ia legătura cu persoana vătămată sau cu familia acesteia, nu are voie să depășească limita teritorială a orașului și nu îi este permis să comunice cu inculpații din dosar.

(…) În temeiul art.215 alin.7 C.pr.pen., respinge ca nefondată sesizarea IPJ Argeş – Serviciul Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu o altă măsură preventivă mai grea, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Mocanu Daniel”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Nu este prima dată când Dani Mocanu scapă de gratii. În anul 2017 a fost acuzat și cercetat pentru organizare de grup infracțional, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Totodată, în anul 2020, cântărețul a fost cercetat pentru incitare la ură și discriminare, din cauza unei melodii pe care acesta a compus-o și a promovat-o pe YouTube.

Citește și: Bia Khalifa face dezvăluiri șocante despre relația cu Dani Mocanu: „Încercau să-mi facă rău”