Bia Khalifa face dezvăluiri șocante despre relația cu Dani Mocanu: „Încercau să-mi facă rău”

Vedeta OnlyFans a mărturisit adevărul cu privire la sentimentele pe care le are pentru Tudor Sișu în acest moment, dar și mai multe detalii despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Bia Khalifa s-a iubit cu Dani Mocanu pe vremea când ea avea vârsta de doar 15 ani.

07 apr. 2023, 09:28
Bia Khalifa face dezvăluiri șocante despre relația cu Dani Mocanu: „Încercau să-mi facă rău”

Bia Khalifa nu se ascunde după deget și de cele mai multe ori aceasta spune lucrurilor pe nume. Și de această dată vedeta a procedat la fel, așa că în cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu” unde a fost invitată aceasta a povestit mai multe detalii despre despărțirea de Fulgy și de problemele care au apărut între cei doi.

Citește și: Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri”

Bia Khalifa a explicat că nu a avut de ales și că a trebuit să apeleze la ajutorul polițiștilor pentru a putea să obțină un ordin de restricție. Acesta susține că fiul Clejanilor, Fulgy, ar fi refuzat să îi dea înapoi hainele și obiectele personale care rămăseseră în vila acestuia. În plus, aceasta susține că acesta era extrem de insistent.

Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni, vedeta OnlyFans a mărturisit adevărul cu privire la sentimentele pe care le are pentru Tudor Sișu în acest moment, dar și mai multe detalii despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Bia Khalifa s-a iubit cu Dani Mocanu pe vremea când ea avea vârsta de doar 15 ani. Acest cuplu a devenit rapid extrem de popular, iar povestea lor a avut multe scântei. Acum, la ani distanță, vedeta a făcut dezvăluiri șocante despre relația respectivă.

„Nu mai știu ce a însemnat Dani Mocanu pentru mine. E atât de veche povestea asta, e prea veche. Nici nu îmi mai aduc aminte. Am chestiile mele. Sunt prima iubită cu care s-a pozat. Eu nu am absolut nimic cu el. Mi-a făcut la vremea respectivă foarte mult rău. Eram un copil care eram invitată de televiziuni și nu știam ce să vorbesc și ei pentru rating încercau să-mi facă rău, să mă ia la mișto.”, a declarat Bia Khalifa.

Bia Khalifa e în plin proces cu Fulgy

Bia Khalifa nu s-a ferit și i-a împărtășit Corneliei Ionescu care au fost unele dintre cele mai grele momente din viața ei, dar și despre unele dintre cele mai frumoase momente din viața ei. În mod evident că o bună parte din discuție a fost pe tema despărțirii recente de Fulgy, dar și a problemelor care au apărut. Vedeta OlyFans este implicată într-un scandal de proporții cu fiul Clejanilor, care pare departe de o rezolvare.

„Eu nu sunt disperată după atenție așa cum era el. Tremura de nervi și mă obliga să fac Tik-Tok-uri cu el. Mă ținea în casă(…) Mă amenință de pe un cont fake și oricum mă amenința și așa mai departe, numai că în instanță trebuie să dovedești.  Eu am ceva înregistrări, dar chestiile acestea nu o să le fac niciodată publice pentru că eu vreau să câștig procesul acesta și o să-l câștig, atâta pot să spun”, a mărturisit Bia Khalifa, la Online Stoy by Cornelia Ionescu.

În prezent, blondina este convinsă că va câștiga procesul

„Eu doar am vrut să îmi iau chestiile mele înapoi. Am avut o înțelegere amiabilă pe care nu au respectat-o. Vreau să îmi iau lucrurile, hainele și să îmi repare bunurile, adică laptopul pe care am proiecte nu doar ale mele, ci și ale altor persoane care s-au folosit de laptopul meu. Asta a fost înțelegerea. Nu am primit nimic, nu s-a întâmplat nimic, dar urmează. Atâta pot să spun”, a mai adăugat sexy blondina, la WOWnews.

Citește și: Apariție inedită! În ce ipostaze a apărut Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu