După ce a jucat tenis şi a sărit cu paraşuta, Elena Udrea a trecut acum la gimnastică

Liderul PMP Elena Udrea a făcut gimnastică în Parcul Herăstrău. Şi nu singură, ci alături de mama sa, de colega de partid, Ruxandra Dragomir, dar şi de alte doamne din Bucureşti care vor sa se menţină în formă. 

RomaniaTV.net
05 iul. 2014, 10:19
După ce a jucat tenis şi a sărit cu paraşuta, Elena Udrea a trecut acum la gimnastică

„Am venit  pentru a face mișcare, pentru că mișcarea înseamnă sănătate. Sunt femei de toate vârstele și de toate condițiile fizice, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos este unul dintre sloganurile noastre”, a spus președintele PMP Elena Udrea, după o oră de exerciții fizice în Parcul Herăstrău din Capitală.

Elena Udrea însoţită de alte 30 de femei s-au strâns la ora 8,30 în parcul Herăstrău. Sub îndrumarea unui instructor, femeiele au făcut mișcare timp de 60 de minute.
„Eu fac fitness, nu aerobic, deci a fost o experiență inedită pentru mine, așa cum a fost pentru majoritatea femeilor prezente azi aici. A fost un set de exerciții de intensitate medie, potrivit pentru toate participantele”, a spus Elena Udrea.

Liderul PMP a venit la eveniment însoțită de mama ei. Printre participante s-a aflat și Ruxandra Dragomir, președinta femeilor din PMP.