După ce a rămas fără iubit, Ilinca Vandici a rămas şi fără emisiune

Nu are noroc în dragoste şi, mai nou, a rămas şi fără emisiune. Ilinca Vandici a fost pusă deocamdată pe tuşă de cei de la Antena 2, ultima ei emisiune, "Showbiz report" înregistrând audienţe catastrofale. Fiind încă sub contract, vedeta aşteaptă un alt format care i-ar putea aduce succesul mult visat.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 09:58

Vara aceasta a făcut multe victime în rândul vedetelor de pe sticlă, scrie click.ro. Plecate în vacanţă, la întoarcere multe dive ale showbiz-ului s-au trezit pe dinafară, ele nefiind incluse în noile grile de toamnă.

Este şi cazul Ilincăi Vandici, intrată într-un con de umbră după despărţirea de fotbalistul Ciprian Marica. Ilincăi i s-au cam înecat corăbiile nu doar în amor, dar şi pe plan profesional. De la lansarea ei pe sticlă, în urmă cu aproximativ şapte ani, Ilinca a schimbat mai multe posturi de televiziune, dar nicăieri nu şi-a găsit locul.

Întoarsă în aceste zile din vacanţă, Ilinca a fost înştiinţată de şefi că emisunea nu va mai continua şi în toamnă, din cauza audienţelor slabe.