Dan Diaconescu a devenit fan „Suleyman Magnificul”, după ce a rămas şomer

Filmul Suleyman Magnificul este cea mai ambiţioasă producţie din Turcia, care a dus la revolte şi proteste fără precedent, dar şi la un număr record de telespectatori. Printre fanii serialului se numără şi Dan Diaconescu, care susţine că urmăreşte fiecare episod.

RomaniaTV.net
27 feb. 2013, 08:52

Dan Diaconescu susţine că nu ratează niciun episod al serialului, pe care îl urmăreşte împreună cu fiica sa. „Îmi place Suleyman. Mă uit în fiecare seară de luni şi marţi împreună cu fiica mea. Pe ea a prins-o, de fapt, prima dată. Nu ştiu exact ce înţelege ea, la vârsta de opt ani, din acest film, dar îi place foarte mult. Ne uităm împreună”, a declarat Diaconescu pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi Personajul principal din Suleyman Magnificul, păzit de soţia geloasă VIDEO

Împătimit al acestui serial este şi Ioniţă de la Clejani. Soţia lui, Viorica, a dezvăluit că Ioniţă este un mare fan al serialelor turceşti: „Lui Ioniţă îi plac filmele, la Suleyman se uită el. Îi place de moare filmul„.

Nici parlamentarii nu au rămas indiferenţi faţă de serialul turcesc, iar unul dintre ei este chiar deputatul Gigi Becali. Acesta a afirmat în nenumărate rânduri că a fost atras de povestea celebrului sultan.

Citeşte şi Maneaua lui Suleyman Magnificul VIDEO