După ce a târât-o pe Niculina Stoican prin tribunale, Constantin Enceanu se întoarce în fața judecătorilor alături de soția sa, Angelica, într-un dosar cu obiectul „pretenții”

Constantin Enceanu și soția sa, Angelica, cu o căsnicie de peste 35 de ani, se confruntă cu probleme judiciare. Cei doi au fost chemați în calitate de pârâți într-un dosar cu obiectul „pretenții”.

29 feb. 2024, 10:03
După ce a târât-o pe Niculina Stoican prin tribunale, Constantin Enceanu se întoarce în fața judecătorilor alături de soția sa, Angelica, într-un dosar cu obiectul „pretenții”
Angelica și Constantin Enceanu au probleme cu legea. Cuplul a fost chemat în fața judecătorilor

Constantin Enceanu și soția sa, Angelica, se confruntă cu probleme juridice, fiinf cemați în fața judecătorilor de către o asociație de locatari din Craiova, orașul în care locuiesc. Cuplul se vede acum nevoit să facă față acuzațiilor în calitate de „pârâți” într-un dosar cu obiectul „pretenții”, deschis la Judecătoria Craiova.

Citește și: Niculina Stoican demontează acuzațiile lui Constantin Enceanu la adresa ei: „N-a avut un comportament adecvat în Ansamblu, calificativul ‘bine’ l-a primit pentru comportament, nu pentru activitatea profesională”

Dosarul se află pe rol încă de la începutul anului trecut, dar a luat o întorsătură în octombrie 2023, când magostrații au decis introducerea în cauză a doamnei Enceanu Amgelica, semn că lucrurile se complică pentru amândoi. Decizia judecătorească prevede că soția artistului trebuie să fie citată cu toate documentele relevante ale cazului și să depună întâmpinare cu cel puțin 10 zile înainte de următorul termen de judecată, ceea ce sugerează o implicare directă a acesteia în litigiu.

„Solutia pe scurt: Introduce în cauză, în calitate de pârâtă, pe Enceanu Angelica şi o citează cu copie a cererii de chemare în judecată, a înscrisurilor anexate acesteia, a precizării de acţiune, cu obligaţia de depune întâmpinare, cu cel puţin 10 zile înaintea următorului termen de judecată, în dublu exemplar”, se arată în decizia judecătorească, citată de redactia.ro.

Citește și: Gheorghe Turda se implică în scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu. Ce acuzații aruncă artistul: „Cultura nu se face semnând o condică”

Constantin Enceanu mai este implicat într-un alt proces, de data aceasta în calitate de „reclamant”, împotriva Ansamblului Maria Tănase” din Craiiova, condus de colega sa de breaslă, Niculina Stoican. Conflictul ar fi pornit de la nemulțumirile artistului legate de recunoașterea meritelor sale în cadrul ansamblului, acuzând o promovare insuficientă în timpul carierei sale.