După ce și-a făcut o operație estetică în Turcia, o femeie a încercat să fugă din spital fără să plătească factura

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital privat din Turcia unde și-a făcut o operație estetică, pentru a nu plăti factura.

08 feb. 2024, 18:01
După ce și-a făcut o operație estetică în Turcia, o femeie a încercat să fugă din spital fără să plătească factura
O femeie a fugit dintr-un spital din Turcia, după ce și-a făcut o operație estetică

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a suferit o operație estetică la nivelul chipului într-un spital privat din cartierul Fulya, în centrul Istanbulului, Turcia.

Citește și: Disperarea unui soț îndurerat care și-a adus soția acasă în sicriu după ce s-a operat la o clinică din Turcia: „I-a făcut patru operații într-o singură zi”

Chiar dacă spitalul i-a pus la dispoziție o estimare a costurilor, femeia a acceptat să facă intervenția, care a avut loc sub anestezie generală, dar la scurt timp după ce s-a trezit, încă sub efectele medicamentelor, s-a dat jos din pat și a ieșit în stradă, îmbrăcată în halatul chirurgical și cu tubul de dren atașat.

Ea ar fi încercat astfel să evite plata facturilor pentru intervenția chirurgicală, potrivit podtului NTV. Asistentele și medicii au observat că pacienta a fugit, așa că au prins-o din urmă, urmând apoi o altercație, filmată de trecători cu telefoanele mobile. În cele din urmă, femeia a ajuns înapoi în spital.

Citește și: O tânără s-a stins în brațele iubitului ei, după o intervenție chirurgicală în Turcia. Trei copii au rămas fără mamă. ”Nimic nu va mai fi la fel”

Turcia este una dintre cele mai populare țări din lume pentru turismul medical, cu venituri de 2,2 miliarde de dolari în 2022 și de aproape 3 miliarde de dolari în 2023, în special în domeniul operațiilor estetice. Majoritatea spitalelor private din Istanbul au o secție dedicată chirurgiei estetice.