O tânără s-a stins în brațele iubitului ei, după o intervenție chirurgicală în Turcia. Trei copii au rămas fără mamă. ”Nimic nu va mai fi la fel”

O femeie a murit în condiții suspecte, după ce s-a operat în Turcia. Din nefericire, aceasta s-a stins în brațele iubitului ei. Cei doi aveau împreună trei copii, iar acum bărbatul este în stare de șoc.

10 ian. 2024, 15:53
O tânără s-a stins în brațele iubitului ei, după o intervenție chirurgicală în Turcia. Trei copii au rămas fără mamă. ”Nimic nu va mai fi la fel”

O tânără din Marea Britanie a murit la câteva zile după ce a fost supusă unei operații estetice de lifting fesier în Turcia. A murit în braţele partenerului ei, care a încercat cu disperare să o salveze.

Citește și Câte operații estetice are Carmen Grebenișan. Influencerița, mai sinceră ca oricând: „Am o singură intervenție majoră. În rest, sunt intervenții minim invazive”

Cuplul se îndrepta către clinica din Turcia la care s-a operat, pentru un control.

Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, s-a plâns de dureri în piept cu doar câteva ore înainte să se întoarcă acasă, în Manchester.

Ea s-ar fi întors la clinica din Istanbul pentru un simplu control, dar a suferit un atac de cord într-un taxi în drum spre spital cu partenerul ei Bradley Jones, care a încercat cu disperare să o resusciteze, potrivit The Sun.

A fost dusă de urgență la terapie intensivă, dar medicii nu au reușit să o salveze și a fost declarată moartă luni.

”A lăsat trei copii mici”

Tânăra ar fi murit din cauza unei posibile embolii, aceasta fiind și motivul atacurilor de cord pe care le-a suferit. Familia ei este devastată de durere și regretă faptul că ea a murit.

Cei trei băieți ai săi au rămas fără mamă, iar iubitul ei este nevoit să îi crească în lipsa ei. Atât sora, cât și tatăl ei sunt terifiați de ce s-a întâmplat.

”Ni s-a spus că iubitul ei a trebuit să o resusciteze într-un taxi. Credem că s-au întors amândoi la clinică pentru un control şi că ea s-a prăbușit în clinică. Au băgat-o într-un taxi cu partenerul ei. S-a întâmplat ceva în taxi.

Citește și Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”

Nu putea respira. A trebuit să o resusciteze. Nu știu dacă a venit și a murit în spital. Este vag. Nu știm toate detaliile. Cred că acolo va fi un raport al medicului legist. Iubitul ei are nevoie de un certificat de deces înainte să vină acasă. Avea doar 26 de ani, nu ar fi trebuit să moară. A lăsat trei copii mici”, a spus tatăl ei.

Sora mai mică a tinerei a distribuit un mesaj în mediul online. Ea a scris: „Mi-am pierdut sora ieri. Mi-e atât de dor de tine, Demi. Nimic nu mai pare real. Nimic nu va mai fi la fel fără tine, te iubesc Demi”.

„Acum vei străluci asupra băieţilor tăi frumoşi.. Demi..şi trimite-le de acolo, de sus, puterea de care vor avea nevoie pentru a trece peste asta, nu mi te pot scoate din minte, trebuie făcute mai multe în privința acestor companii stupide. Erai perfectă deja și acum nici măcar nu mai exişti”, a scris altcineva pe rețelele sociale.

„Mă gândesc la băieții tăi, la familia și prietenii tăi în această perioadă grea. Odihnește-te în pace Demi Agoglia”, a adăugat al apropriat.