După ce soţul ei a murit, a luat o decizie bizară. S-a culcat cu 80 de bărbaţi însuraţi. Ce au făcut soţiile acestora VIDEO

După ce soțul ei a murit, Louise Van Der Velde (ajunsă acum la 43 de ani) s-a hotărât că vrea să își trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima și să fie cât mai împlinită din punct de vedere sexual.

25 oct. 2018, 13:52

Specialista care vrea să facă sex cu cât mai mulți bărbați, mai spune că soțiile partenerilor săi au știut că sunt înșelate, chiar dacă s-au făcut că nu știu, scrie huff.ro.

Citeşte şi Bărbatul are nevoie de femeia care face isterie şi scandaluri. Explicaţia psihologului te va lăsa mască

„Oamenii ar trebui să judece mai puțin și să facă mai mult sex grozav. Viața este prea scurtă să faci sex doar cu un partener”, mai spune Louise Van Der Velde.

Acest comportament al femeii a început chiar în ultimul an de căsătorie, înainte ca bărbatul ei să moară.

„Am decis să îmbrățișăm o relație deschisă cu câțiva ani înainte ca el să moară. Am continuat să fac la fel de atunci. Moartea lui m-a făcut să realizez că trebuie să trăiești din plin și săre z faci fiecai să conteze”, a povestit sexologul.

Louise Van Der Velde ține seminarii pentru cupluri și persoane singure pentru ca aceștia să vorbească în mod deschis despre fanteziile lor și ce își doresc din punct de vedere sexual.

Ea are și un canal de Youtube în care vorbește despre relații și este un personaj cunoscut în mass-media britanică.


loading...