După ce un admirator a agresat-o, cântăreaţa Alya ia lecţii de box

Alya a devenit cunoscută odată cu lansarea melodiei "Damelo", care a făcut ravagii pe piaţa muzicală internaţională. Însă, după ce a fost agresată de un admirator, artista a decis să înceapă cursuri de autoapărare, care să o scape de eventualele pericole.

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 14:22

Cântăreaţa Alya a avut un succes răsunător cu piesele sale pe piaţa muzicală din Europa şi India, dar a fost nevoită să renunţe la echipa sa de producţie şi să o ia de la capăt singură. Pentru că nu era de ajuns, la această suferinţă s-a adăugat şi un incident mai puţin plăcut.

Mai exact, într-o seară când se întorcea de la un eveniment, cântăreaţa Alya a fost agresată de un bărbat, din cauza căruia acum artista a decis să ia lecţii de box, informează A1.ro.

„Într-o seară, mă întorceam de la un eveniment şi, în metrou, am observat un tip care se uita insistent, cu o privire de om nebun. Am coborât la staţia mea, dar încă era în spatelae meu. Am încercat să merg mai repede, însă nu scăpasem de acea persoană.

Matteo, dezvăluiri INCENDIARE despre Delia: „A fost profesoara mea de sex!”

Din nefericire, nu era nimeni care să meargă în direcţia mea. Am intrat în panică şi nu ştiam ce să fac. La un moment dat, m-a prins de mână, destul de strâns, şi m-a întrebat dacă vreau să mergem la cafea. I-am răspuns că nu este ora potrivită, era 22:30, după care, mai răstit, mi-a spus să petrecem noaptea împreună, că, promite, va fi o noapte de neuitat. Ba chiar s-a oferit să încercăm, chiar în scara blocului. M-am panicat şi mai tare, iar pe moment mi-a venit ideea să-i spun că ma aşteaptă copiii acasă şi că le este foame.

În acel moment, mi-a spus că sunt o mamă foarte sexy, că nu-i pasă. Am încercat să-l lovesc, şi, culmea, mi-a dat drumul la mână, dar ţinea piciorul la uşa blocului cu piciorul, insistând să-i dau măcar numărul de telefon. L-am rugat să nu insiste şi, spre norocul meu, în sfârşit, se apropia cineva de scară şi am scăpat. Am tras o sperietură zdravănă, iar de atunci mi-a venit ideea de a face box”, a declarat Alya.

Citeşte şi  Experienţa TERIBILĂ a unei artiste de la noi. Prinsă de soţia iubitului ei, vedeta a fost pedepsită ORIBIL