După cine suferă Lidia Buble? Artista postează mesaje de dor pe rețelele de socializare

Lidia Buble continuă să își uimească fanii cu mesajele postate pe rețelele de socializare, în mare parte fiind mesaje de dor. Urmăritorii artistei nu știu însă dacă este vorba despre Răzvan Simion sau un alt bărbat din viața Lidiei.

28 ian. 2021, 11:27
După cine suferă Lidia Buble? Artista postează mesaje de dor pe rețelele de socializare

După cine suferă Lidia Buble? Cântăreața e este una dintre cele mai îndrăgite din România, este frumoasă și are talent, iar acest lucru face ca artista să aibă mii de fani. Cu toate că are un succes colosal pe plan profesional, pe plan personal lucrurile nu sunt deloc atât de roz precum crede toată lumea, conform spynews.ro.

Citește și: Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu: „I-aş face un copil şi aş părăsi-o”

Artista și-a surprins fanii cu mai multe mesaje postate pe conturile de socializare, prin care aceasta nu pare în cel mai bun loc în viața personală. Ultimul mesaj postat de aceasta este unul de dor, cu referire la un bărbat iubit care a plecat din viața sa.

”Ce mică e lumea/ Ce mică e lumea fără tine și tot Universul cu tine”, se arată în fotografia postată de Lidia Buble pe contul de Instagram. Ulterior, vedeta a schimbat descrierea fotografiei.

Lidia Buble susține că nu a fost afectată de despărțirea de prezentatorul Răzvan Simion și a recunoscut că încă mai simte iubire pentru acesta, însă este vorba despre o iubire prietenească.

În urmă cu ceva timp, blondina și-a deschis sufletul și a fost mai sinceră ca niciodată atunci când a venit vorba despre alegerile sale. Vedeta se declară o femeie asumată, dar mai ales, spune că nu ar schimba absolut nimic, fiind de părere că toate lecțiile pe care i le-a dat viața au maturizat-o și au transformat-o în omul care este în prezent.

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete. Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

Cui i-a făcut Lidia Buble declaraţii de dragoste în toiul nopţii

Lidia Buble şi-a surprins fanii în miez de noapte. Artista a făcut o serie de declaraţii de dragoste pe reţelele de socializare, însă nu unui iubit, ci surorii sale. Lidia Buble şi sora sa Estera au stat de vorbă cu fanii pe reţelele de socializare şi şi-au făcut declaraţii de dragoste în miez de noapte.

„Avem insomnii la această oră și ne gândeam să facem ceva. Je t’aime, Te quiero, I love you, ich liebe dich, oh dar câte limbi știu. Cum să îți mai zic?”, i-a spus Lidia Buble surorii sale Estera.