Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion: „Încă îl mai iubesc”

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani, iar artista nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

26 ian. 2021, 19:00
Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion: „Încă îl mai iubesc”
Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion şi îşi exprimă sentimentele faţă de cel cu care s-a iubit. Blondina a recunoscut că ţine foarte mult la vedeta Antenei, însă ca prieten. Totodată, prezentatorul este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Citeşte şi: Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Simion şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie

Răzvan Simion dă startul unui nou început şi pare că a reușit să treacă peste despărirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV s-a afişat tot mai des cu o brunetă focoasă. Cei doi par a fi un cuplu extrem de frumos și nu se mai feresc să arate acest lucru.

A trecut aproape un an de când Răzvan Simion şi Lidia Buble şi-au spus adios, iar prezentatorul TV pare a avea o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au fost ani buni un cuplu apreciat, și fix când se credea că vor păși împreună, de mână, spre altar pentru a face pasul cel mare, s-a produs ruptura. S-a tot sperat că se vor împăca, însă acest lucru nu s-a mai întâmălat.

Răzvan Simion se pare că a fost primul care și-a refăcut viața după Lidia şi s-a afişat în ipostaze tandre cu o brunetă focoasă, chiar pe străizile Capitalei, fiind perfect conștient că l-ar putea vedea oricine, semn că nu se mai ascunde.

Potrivit click.ro, bruneta cu care Răzvan Simion se afișează din ce în ce mai mult în public ar fi aceeași femeie cu care acesta și-ar fi petrecut vacanța de la sfârșitul verii din Turcia, fiind cazat, după cum relatează și Libertatea.ro, la Hotelul Swissotel din Instanbul.

La acel moment, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să comenteze nimic din ce apăruse deja în presă, ba chiar s-a prefăcut că nu mai ține minte ce a făcut în acea perioadă. (Vezi AICI FOTO)


loading...