După Dominic Fritz, George Simion l-a vizitat şi pe Emil Boc la sediul Primăriei Cluj VIDEO

Copreședintele AUR, George SImion, a efectuat miercuri o vizită în Cluj, unde a avut întâlniri cu mai mulți simpatizanți AUR, chiar în centrul orașului, şi a făcut o scurtă plimbare din Piața Avram Iancu spre Piața Mihai Viteazu.

19 ian. 2022, 15:43
După Dominic Fritz, George Simion l-a vizitat şi pe Emil Boc la sediul Primăriei Cluj VIDEO

Pe lângă întâlnirile cu simpatizanţii şi strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, George Simion i-a făcut o vizită şi edilului Emil Boc, chiar la sediul Primăriei, dar de data asta a fost singur, fără să mai repete scandalul provocat la Timişoara.

De fapt, Simion a fost chiar bine primit de Emil Boc, căruia i-a şi mulţumit într-un video postat pe Facebook.

„Îl iubim pe domnul primar. Am fost pe la dumnealui. E un om rezonabil cu care se poate discuta. Îi mulțumim mult că ne-a primit”, a spus George Simion.

Simion a fost flancat de jandarmi pe tot parcursul vizitei de la Cluj.

Vineri, George Simion a intrat împreună cu mai mulţi susţinători AUR în Primăria din Timişoara. Deputatul susţine că l-a căutat pe edilul Dominic Fritz pentru a programa o audienţă. De cealaltă parte, primarul USR-ist a acuzat că o bandă de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion, au pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, „prin forță fizică”.

Grupul condus de copreşedintele AUR, George Simion, a fost oprit la etajul 1 de angajaţii instituţiei. Deputatul AUR a precizat că grupul său a vrut să obţină o audienţă pentru Ioan Bânciu, reprezentat al mai multor asociaţii revoluţionare. Mai mult, George Simion a lansat un atac virulent la adresa primarului Dominic Fritz.

„Este paraşutat aici din Germania fără viză permanentă de domiciliu. Omul astă ocupă ilegal funcţia de primar”, a precizat Simion.

Citeşte şi: Ruptură totală între AUR şi fosta propunere de premier a partidului, Călin Georgescu


loading...
Partenerii noștri