După Elveţia şi în România se recomandă duşul în doi! Rareş Bogdan: „Sigur, să facă duş în doi, dar cu propria nevastă!”

Ştirea potrivită căreia Elveţia recomandă cetăţenilor să facă duş în doi pentru economisirea energiei electrice a devenit subiect de glumă pe internet. Rareş Bogdan a făcut câteva precizări în legătură cu propunerea elveţienilor.

13 sept. 2022, 09:27
După Elveţia şi în România se recomandă duşul în doi! Rareş Bogdan: „Sigur, să facă duş în doi, dar cu propria nevastă!”

După Elveţia şi în România se recomandă duşul în doi. Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a comentat știrea care a devenit subiect de glume în mediul online.

După Elveţia şi în România se recomandă duşul în doi. Ce spune Rareş Bogdan

Citeşte şi Rareş Bogdan: Suntem „căsătoriți” cu cei din PSD din interes, nu din iubire

„Sunt chestiuni izolate (n. r.: astfel de propuneri). Sigur că pot să facă duș în doi, dar să facă cu propria nevastă”, a spus europarlamentarul la Digi24.

Ministrul energiei din Elveția, Simonetta Sommaruga, recomandă dușul în doi și respinge criticile la adresa campaniei lansate pentru economisirea energiei electrice, informează publicația elvețiană Blick.

Aceasta recunoaște că deși dușul în doi după o anumită vârstă nu mai este „confortabil”, propunerea trebuie luată foarte în serios.

„Știu că dușul în doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă”, a subliniat ea, vorbind despre faptul că mulți s-au amuzat pe această temă.

Ministrul Energiei din Elveţia a declarat că şi ea încearcă să facă economie la energia electrică.

„Stingem toate luminile când terminăm lucrul la birou. Se pot deconecta toate dispozitivele de la rețea printr-o apăsare de buton. Campania noastră a venit exact la momentul potrivit. Oamenii s-au întors din vacanță. Și în curând va începe sezonul rece. Este o perioadă dificilă pentru toată lumea. Rusia duce un război energetic împotriva Europei și, prin urmare, și împotriva Elveției”, spune Sommaruga.

Citeşte şi Rareș Bogdan o contrazice pe Ursula von der Leyen. Avertismentul europarlamentarului PNL pentru cei care vor să consume gândaci