După gafa uriaşă comisă în acest sezon, FRF interzice „sateliţii” în Cupa României

FRF a decis să interzică echipele "satelit" în Cupa României, după ce Dinamo a ajuns să întâlnească Dinamo II în şaisprezecimile de finală, tot dintr-o eroare a şefilor de la Casa Fotbalului.

27 oct. 2016, 17:10
După gafa uriaşă comisă în acest sezon, FRF interzice „sateliţii” în Cupa României

FRF nu a stabilit criterii viabile la tragerea la sorţi şi aşa a ajuns ca Dinamo să întâlnească echipa a doua a clubului. În locul unei modificări înţelepte a regulamentului, şefii FRF au luat o decizie în urma căreia despre Cupa României nu se mai poate spune că este a tuturor echipelor.

Nicio echipă satelit nu va mai avea voie să participe în această competiţie. Problema nu e că o echipa satelit poate întâlni echipa mama. O echipa satelit poate încurcă o echipa din primul eşalon. Poţi trimite de la prima echipa, în afară listei de 15 jucători, orice jucător la echipa a două. Şi poţi trimite astfel de jucători când ai tu interes.

Şi nu e normal aşa ceva. UEFA şi FIFA interzic echipelor să aibă acelaşi patron. La noi e culmea, se întâlnesc direct două echipe cu acelaşi patron„, a spus, pentru Dolce Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.