După Gangnam Style şi Gentleman, PSY va scoate un nou album

Starul pop sud-coreean PSY a anunţat că va scoate un album în acest an, în urmarea succesului enorm înregistrat de ultimele sale două single-uri, piesele "Gentleman" şi, desigur, "Gangnam Style".

28 mai 2013, 08:07
După Gangnam Style şi Gentleman, PSY va scoate un nou album

În timpul concertului susţinut la 24 mai la Singapore, PSY a anunţat, în faţa unei audienţe de aproximativ 8.000 de oameni, că va lansa un nou album în luna septembrie a acestui an.

Potrivit Agerpres, starul în vârstă de 35 de ani a anunţat că va lansa primul său album, făcând probabil referire la primul produs discografic conceput pentru piaţa internaţională, după succesul ultimelor sale două hituri, pentru că muzicianul pop mai are câteva albume care însă nu s-au bucurat de atenţie în afara Coreii de Sud.

Citeşte: Moment PENIBIL pentru PSY în Italia. Ce RUŞINE a îndurat coreanul când a cântat Gangnam Style VIDEO

După succesul înregistrat cu piesele „Gangnam Style” şi „Gentleman”, PSY s-a plâns că i s-a schimbat radical modul de viaţă, ajungând să fie mereu pe drumuri, între diferite evenimente la care este chemat să participe, condiţii în care resimte lipsa familiei şi prietenilor şi a oraşului său de origine, Seul.