După IMPLICAREA în Dosarul de Prostituţie, Rolla Sparks UIMEŞTE din nou

După ce a fost implicată în cel mai important dosar de proxenetism, Rolla Sparks s-a detaşat de acest scandal şi a decis să se retragă pentru o perioadă din viaţa publică. Acum, când totul s-a liniştit, cântăreaţa a revenit la vechiurile obiceiuri.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 09:52

Devenită celebră într-un timp foarte scurt pentru frumusețea ei, Rolla Sparks a simţit că totul i se nărui când a fost implicată în dosarul de proxenetism, care a zguduit acum ceva timp lumea mondenă.

Însă, după acel incident, celebra Rolla Sparks a luat o decizie incredibilă. Şi anume, și-a mai făcut un nou tatuaj. Cântăreaţa are deja un obicei peste care nu trece niciodată. Mai exact, de fiecare dată când a trecut printr-un moment mai dificil în viață, cântăreaţa şi-a tatuat câte un simbol pe piele, pentru ai rămâne astfel întipărit în minte toate greutăţile prin care a trecut.

„Sunt pasionată de tatuaje încă de când eram adolescentă, iar cele pe care le am reprezintă momente sau etape din viața mea. Primul meu tatuaj a venit odată cu prima și cea mai importantă relație de până acum, o relație de șase ani. Al doilea tatuaj, mă reprezintă pe mine în varianta Disney și este despre inocență și despre copilul din mine.

Cele care au urmat sunt diverse citate și motto-uri în care m-am regăsit într-un fel sau altul. Cel mai recent dintre tatuaje, lebăda albă și lebăda neagră simbolizează pe de-o parte lumina și armonia dintre minte, trup și suflet, iar pe de alta, parte misterul și necunoscutul pe care îl descopăr zi de zi în personalitatea mea. Totodată, lebăda pentru mine este și un simbol al muzicii și al artei”, a declarat Rolla Sparks în exclusivitate pentru SpyNews.

Citeşte şi  Cântăreaţă CELEBRĂ, părăsită de iubit după ce a apărut în dosarul PROSTITUATELOR DE LUX