După perioada de coșmar prin care a trecut, Alec Baldwin zâmbește din nou. Actorul și soția lui vor avea încă un copil

A răsărit soarele și pe strada lui Alec Baldwin. După incidentul tragic prin care a trecut, în urma căreia a ucis-o din greșeală pe regizoarea lungmetrajului "Rust" chiar în timpul filmărilor, actorul zâmbește din nou și se pregătește pentru una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui.

30 mart. 2022, 21:21

Alec Baldwin și soția lui, Hilaria, vor avea împreună al șaptelea lor copil, care se va naște în toamnă.

„După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă”, a scris ea pe contul său de Instagram.

„Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a mai adăugat soţia lui Alec Baldwin.

Alec și Hilaria sunt părinții a două fetițe, Carmen şi Maria Lucia, și a patru băieți, Rafael, Leonardo, Romeo şi Eduardo. De asemenea, actorul mai are o fiică de 26 de ani din mariajul cu Kim Basigner.

Citește și Mandat de confiscare şi percheziţie pentru telefonul lui Alec Baldwin, în cazul uciderii Halynei Hutchins. Actorul a refuzat până acum să îl predea

Vestea că va avea un alt copil vine după o perioadă tulbure din viața actorului. În toamna anului trecut, Alec Baldwin a ucis-o pe regizoarea filmului Rust, Halyna Hutchins, și a rănit un coleg, în timpul filmărilor. A fost audiat de poliție, însă a fost eliberat ulterior, fără vreo acuzație la adresa lui. Arma cu care a tras Baldwin s-a descărcat, în mod accidental, iar unul dintre gloanțe a lovit-o pe regizoare. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea, doar s-a constatat decesul.

„Inima mea este cu Halyna. Cu soțul ei. Fiul ei. Familia și cei dragi. Și Alec al meu.”, a scris Hilaria Baldwin la scurt timp după tragicul eveniment.

După o pauză de câteva luni de zile, Baldwin s-a întors pe platourile de filmare și a decis să-și continue activitatea artistică.

Citește și Alec Baldwin s-a reîntors pe platourile de filmare. „N-am mai muncit din 21 octombrie, când s-a întâmplat acel oribil accident”