După umilinţa cu Irlanda, egal cu ruşii. Tricolorii Under 19 au ratat orice şansă de a merge la Europene

Selecţionata Under-19 a României a remizat, 0-0, cu Rusia, în cel de-al doilea meci disputat în Grupa 1 a turului de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din 2019, sâmbătă la Krasnodar.

23 mart. 2019, 16:32
După umilinţa cu Irlanda, egal cu ruşii. Tricolorii Under 19 au ratat orice şansă de a merge la Europene

Tricolorii au închis spaţiile în meciul disputat împotriva formaţiei gazdă, nepermiţându-le acestora să-şi desfăşoare jocul. Cea mai mare ocazie a partidei i-a aparţinut lui Raoul Baicu (74), care a ratat finalizarea dintr-o poziţie unu contra unu cu portarul.

În ultimele partide ale Turului de Elită, programate pe 26 martie, de la ora 16:00, România întâlneşte Azerdaidjan, iar Rusia joacă împotriva Irlandei.

Citeşte şi Tricolorii mici, măcelăriţi în Tururile de Elită. 0-5 cu Irlanda şi 1-5 cu Austria

Selecţionerul Daniel Oprescu a trimis în teren următoarea echipă: Târnovanu – Rus, 6. Leca, Manolache (căp), S. Şerban – Toma, M. Şerban – Horşia (min.64 Petrila), Sefer, Mihăilă – Banyoi (min.56 Baicu).

În celălalt meci al grupei, Irlanda a învins cu 3-1 Azerbaidjan.

În clasamentul Grupei 1, lider este Irlanda cu 6 pct, urmată de Rusia 2 pct, Azerbaidjan şi România câte 1 pct.

Pentru a se califica la Campionatul European U19 găzduit de Armenia, în iulie, România trebuia să câştige grupa din care mai fac parte Irlanda, Rusia şi Azerbaidjan. În urma ultimelor rezultate acest lucru nu mai este posibil.