După un an de la despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase a revenit pe Instagram. Ce a postat fosta iubită a politicianului pe rețelele de socializare

Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea în decembrie 2021, iar acum, după o pauză de aproape un an, a revenit pe Instagram.

13 ian. 2023, 23:52
După un an de la despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase a revenit pe Instagram. Ce a postat fosta iubită a politicianului pe rețelele de socializare

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a revenit pe rețelele de socializare după o pauză destul de lungă, de aproape un an. Tânăra le-a arătat urmăritorilor săi ce a făcut în timpul în care a lipsit și cadoul pe care l-a primit recent. Aceasta este urmărită de 6.600 de persoane.

Pe contul ei de Instagram, Irina Tănase a postat o fotografie cu ea din Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite.

Citește și: Cu cine ar fi înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. Cine este frumoasa Oana Leonte

Aceasta este îmbrăcată îmbrăcată într-o rochie de culoare deschisă, la care a asortat o geantă neagră și o pereche de papuci Hermes în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Citește și: Irina Tănase se consolează în braţele unui miliardar după despărţirea de Dragnea. Acesta s-a iubit şi cu Ana Lesko

„TBT”, este descrierea pe care Irina a pus-o în dreptul fotografiei, adică „throwback thursday”, expresie folosită pe internet pentru repostarea unor poze mai vechi.

La InstaStory Irina le-a arătat fanilor că a primit un buchet foarte mare de trandafiri roșii și roz, unde a scris „lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă”.