Irina Tănase se consolează în braţele unui miliardar după despărţirea de Dragnea. Acesta s-a iubit şi cu Ana Lesko

Irina Tănase şi-a găsit fericirea în brațele lui Roger El Akoury, după despărțirea de Liviu Dragnea.

27 mai 2022, 15:51

Irina Tănase are un nou iubit. Roger El Akoury este o prezență discretă în lumea showbiz-ului românesc, dar în trecut s-a iubit și cu Anna Lesko.

Roger El Akoury, un multimilionar în vârstă de 53 de ani, a fost patron al unui lanț cunoscut de farmacii, dar și un important acționar al unui colos de farmaceutice. Fosta parteneră a lui Liviu Dranea este împreună acum cu bărbatul de origine libaneză.

În trecut, Roger El Akoury s-a făcut remarcat în lumea showbiz-ului românesc datorită relației pe care a avut-o cu Anna Lesko. Deși este discret, știm despre că el că este pasionat de artă, dar și că este un mare colecționar de tablouri.

Irina Tănase l-a uitat repede pe Liviu Dragnea. Şi-a găsit un nou iubit, supranumit „Regele medicamentelor” FOTO

Irina Tănase și-a găsit fericirea în brațele lui Roger El Akoury, după despărțirea de Liviu Dragnea, care a afecat-o foarte mult, mai ales pentru că împreună au trăit o poveste de 8 ani, iar separarea a fost una bruscă, printr-un mesaj.

Irina Tănase, în vârstă de 30 de ani, s-a lansat în lumea mondenă, dacă se poate spune așa, ca urmare a relației cu fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. Cei doi păreau foarte îndrăgostiți și se zvonea, inclusiv despre o căsătorie, până la finalul anului trecut. Atunci, la doar câteva luni după ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a decis să pună punct relației. Motivele ar fi fost legate de posibile infidelități ale domnișoarei.

Irina Tănase s-a despărțit, la începutul anului, de Liviu Dragnea, după opt ani de relație.  „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.ro, imediat după ce s-a despărțit de liderul PSD.

Timpul a trecut, iar Irina a revenit în prim-plan, după ce mult timp nu s-a știut mai nimic despre ea sau despre relațiile sale amoroase. De curând a fost văzută în compania multimilionarului Roger El Akoury (53 ani) un personaj care a făcut afaceri din tranzacții cu medicamente și echipamente medicale.

Cei doi au fost văzuți și fotografiați împreună, la o întâlnire într-un restaurant din centrul municipiului București, unde au mers să mănânce de prânz.

După imaginile apărute în spațiul public, Irina a abordat o ținută de „fată cuminte”, nevinovată, mai mult decât decentă. O rochie cu fundiță, nici prea scurtă, nici prea lungă, balerini și o coafură sobră.

La restaurant, omul de afaceri a bifat și o întâlnire cu doi parteneri, fără să se sinchiseacă prea mult că se află în compania unei domnișoare. Acest lucru, indică, conform celor care i-au urmărit faptul că relația datează de mai mult timp, iar tânăra este cunoscută în cercul de cunoștințe al omului de afaceri.

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, vizită fulger la DNA

DIALOG IRONIC. Ce spune mama Irinei Tănase despre relația tinerei cu Liviu Dragnea: „Mami, Liviu e mai în vârstă decât tata?”

Irina Tănase a postat mai demult pe contul de Instagram, care între timp a fost închis, un dialog cu mama sa, în care îi ironizează pe cei care critică și pun întrebări despre relația ei cu Liviu Dragnea.

Irina și mama acesteia răspund la întrebări precum: „Părinții tăi au fost șocați când au aflat despre relația cu Liviu Dragnea?” sau „Livu Dragnea este mai în cârstă decât tatăl tău?”

Mama tinerei de 26 de ani răspunde la întrebări cu ironie:

–Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?

-O, daaa!

-Te rog eu, spune-le oamenilor cât de șocată ești și cât de supărați sunteți voi!

– Am rămas șocată până în ziua de azi

-Mami, Liviu este mai mare decât tata?

-Cu cel puțin 30 de ani.

-Deci tata m-a făcut în adolescență.

-Cred că nici nu exista când te-a conceput.

-Voi ați luat la cunoștință de relația noastră în 2019?

-Ieri

„Dacă mai aveți întrebări și surse din astea, mama e deschisă să vă răspundă”, își încheie Irina istastory-ul.