DUR cu fiica, COTONOGIT de chelneri şi bucătari. Boureanu, bătut de două ori la restaurant VIDEO

Cristi Boureanu este din nou în atenţie după ce fiica sa, Ioana, susţine că a fost bătută în dese rânduri de acesta. cei doi au ajuns, luni, la Poliţie, după ce fata a fost din nou agresată de fostul parlamentar.

13 sept. 2016, 11:36
DUR cu fiica, COTONOGIT de chelneri şi bucătari. Boureanu, bătut de două ori la restaurant VIDEO

Cristi Boureanu şi-a arătat muşchii în faţa fiicei sale, dar în alte confruntări a fost victimă sigură. În iulie, în timp ce urmărea meciul dintre Franţa şi Portugalia, finala Euro 2016, Boureanu a avut o altercaţie cu un chelner, iar până să se bată nu a fost decât un pas.

Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu FOTO

„A sărit ca ars, la un moment dat, şi l-a înjurat pe ospătar de mamă. A început să ţipe şi până să intervină cineva, băiatul i-a dat un pumn direct în ochi!”, a povestit un martor, pentru cancan.ro.

Spiritele au fost calmate chiar de fostul ministru Adriean Videanu, care se afla şi el la o masă şi care i-a despărţit pe cei doi.

Cristi Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica. Fata de 15 ani urlă ca din gură de şarpe: „Mă omoară! Mă rupe-n bătaie!”

Cristian Boureanu nu era însă la primul incident de acest fel. Şi anul trecut s-a încăierat tot cu un ospătar, tot la Mamaia. Aflat într-un club  de pe litoral, politicianul a fost nemulţumit de mâncarea primită. După mai multe pahare de vin, Boureanu şi-a făcut curaj şi a intrat în bucătărie unde a făcut scandal.

Politicianul a început să înjure şi i-a ameniţat pe bucătari, pe motiv că mâncarea primitănu a fost pe gustul lui. La rândul lor, nici bucătarii nu au stat cu mâinile în sân, scrie wowbiz.ro.

Potrivit unor martori, în schimbul vorbelor urâte Cristi Boureanu a primit câţiva pumni. După întreg scandalul, politicianul şi iubita lui au părăsit locaţia.