Durere fără margini după ce doi tineri soți români au murit într-un cumplit accident în Italia. O fetiță a rămas orfană. „Drum lin spre îngeri”

Mădălina și Gheorghe, doi tineri soți români, au sfârșit într-un accident cumplit petrecut în Italia. Mașina în care se aflau a intrat într-un alt autoturism, iar impactul le-a fost fatal.

29 apr. 2023, 13:43
Durere fără margini după ce doi tineri soți români au murit într-un cumplit accident în Italia. O fetiță a rămas orfană. „Drum lin spre îngeri”

Mihaela și Gheorghe plecaseră în Italia ca să aibă o viață mai bună atât ei, cât și fetița lor, însă destinul lor a fost altul. Românii de 25, respectiv 30 de ani, au murit împreună în accidentul tragic. Mașina lor s-a izbit de autoturismul condus de Alessandro Calabrese, în vârstă de 27 de ani, care a murit, la rândul său, în drum spre spital. Italianul se căsătorise recent. În urma accidentului o altă persoană a fost rănită, dar e în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.30, în zona Taranto, din cauza unei depășiri riscante. Ambii români au murit pe loc. Din păcate, fetița Mihaelei dintr-o relație anterioară își aștepta mama acasă, dar nu va mai ajunge niciodată la ea.

Citește și Accident cumplit pe DN 10, în județul Buzău. Un tânăr de 33 de ani a murit. Vinovat e un polițist care s-a urcat beat la volan

În afară de carabinieri, la fața locului au ajuns pompierii detașamentului Castellaneta și comandamentul provincial din Taranto. După câteva ore, victimele au fost scoase din mașinile distruse, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvate.

Durere fără margini după moartea celor doi soți români. „Drum bun spre cer”

Cunoscuții românilor au fost profund afectați de vestea trecerii lor în neființă și au lăsat o mulțime de mesaje emoționante pe rețelele sociale.

„Doamne draga mea. Bunul Dumnezeu să te odihnească în împărăția Sa. Nu te voi uita niciodată! Drum lin către Dumnezeu! Nu pot să cred”. „Mada off suflet drag drum lin spre ingeri”, „Drum lin, înger frumos. Dumnezeu sa te odihnească în pace”, „Drum bun spre cer, draga mea Mădalina”. „Condoleanțe, drum lin spre cer, Gheorghe, Dumnezeu să te aibă în grijă. Îmi pare foarte rău, un băiat tânăr s-a dus la cer”.

Citește și Autocar cu 47 de copii, împlicat într-un accident rutier în Iași. A fost activat plan roșu de intervenție

Mihaela va fi înmormântată în Italia, în timp ce Gheorghe urmează să fie repatriat. Vor fi îngropați în locuri separate.

„Mihaela are toată familia aici, va fi înmormântată în Italia, dar Gherghe va fi repatriat. Problema este că familia lui nu stă foarte bine din punct de vedere economic, nu știu cum o să facă, le trebuie bani mulți ca să-l ducă acasă”, a declarat un prieten de-ai soților români pentru rotalianul.