Accident cumplit pe DN 10, în județul Buzău. Un tânăr de 33 de ani a murit. Vinovat e un polițist care s-a urcat beat la volan

Un accident îngrozitor s-a produs, sâmbătă dimineața, pe DN 10, în localitatea Nehoiaşu, judeţul Buzău. Un bărbat de 33 de ani a murit pe loc.

29 apr. 2023, 12:08
Accident cumplit pe DN 10, în județul Buzău. Un tânăr de 33 de ani a murit. Vinovat e un polițist care s-a urcat beat la volan

Un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla, la volanul căreia era un polițist aflat în timpul liber, s-a ciocnit de un TIR staționat.

Polițistul care conducea se afla în stare de ebrietate.

Citește și Cântăreaţa Bibi a fost implicată într-un accident rutier: „Mașinile se repară, sănătatea contează!”

Potrivit IPJ Buzău, un autoturism condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov, de catre un şofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat.

Din nefericire, pasagerul din autoturism, în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viață.

Şoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, care este poliţist, dar care se afla în timpul liber, a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei.

Citește și Autocar cu 47 de copii, împlicat într-un accident rutier în Iași. A fost activat plan roșu de intervenție

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.